עוגת ליקר ביצים מתובלת
עוגת ליקר ביצים מתובלת עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 438 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת אפייה, ביצים, אבקת סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו עוגת ליקר ביצים, עוגת ליקר ביצים, ו עוגת ליקר ביצים (מתכונים דומים).
הוראות
שמן וקמח בנדיבות מחבת 12 כוס; להפריש.
מקציפים חמאה במהירות בינונית עם מערבל חשמלי כ 2 דקות או עד שמנת. בהדרגה להוסיף סוכר מגורען, להכות 5 עד 7 דקות.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד שהצהוב נעלם.
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח.
מוסיפים לתערובת חמאה לסירוגין עם 1 כוס ליקר ביצים, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים וניל, אם תרצה, ברנדי.
יוצקים חצי הבלילה למחבת מוכנה. מערבבים קינמון הבא 3 מרכיבים לתוך הבלילה הנותרים. הבלילה ספייס על הבלילה פשוטה. לסובב חובטים יחד, באמצעות סכין.
אופים ב 350 במשך 50 עד 55 דקות או עד מפרט עץ ארוך מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה תיל 15 דקות.
הסר מחבת; מגניב על מתלה חוט.
מניחים עוגה על צלחת עוגה; אבק עם אבקת סוכר.
מערבבים 1 כוס אבקת סוכר וקצפת, ערבוב עד חלקה.