עוגת מאהב שוקולד עם ציפוי שוקולד קרם חמאה
צריך קינוח צמחוני? עוגת מאהב שוקולד עם ציפוי שוקולד קרם חמאה יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 44 גרם של שומן, וסך הכל 849 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חמאה, שמנת, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 33%. נסו עוגת שוקולד עם ציפוי קרם חמאה שוקולד, עוגות שוקולד עם ציפוי קרם חמאה ביסקוף, ו עוגת יום הולדת שוקולד: עוגת מזון השטן עם ציפוי שוקולד חמאה עשיר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז שלושה 9 אינץ ' מחבתות אפייה עגולות.
שלב 8 אונקיות שוקולד אפייה ו 2 כפות שמנת בסיר על אש נמוכה; לבשל ומערבבים עד שוקולד נמס, על 5 דקות. להפריש להתקרר.
מקציפים 1 כוס חמאה, סוכר לבן וסוכר חום יחד בקערה באמצעות מיקסר חשמלי עד שמנת; לערבב שמנת חמוצה, 1 כוס קפה, ביצים, ותמצית וניל. לאט לאט פעימה בתערובת שוקולד מומסת עד בשילוב.
מערבבים קמח, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח יחד בקערה; מקציפים את תערובת הקמח לתערובת חמאה עד לשילוב טוב וחלק.
יוצקים את הבלילה לתוך 3 מחבתות אפייה מוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, 20 עד 30 דקות. מגניב המחבתות במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
חום 1/2 כוס קרם ו 4 אונקיות שוקולד אפייה יחד בסיר על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד שוקולד נמס, על 5 דקות.
הסר סיר מחום ומערבבים 1/3 כוס קפה. תערובת קירור עד מקורר לחלוטין, כ -30 דקות.
מקציפים את הסוכר של ממתקים וחמאה 1 כוס לתוך תערובת שוקולד מקורר בקערה גדולה עד רכות; להוסיף סוכר יותר ממתקים עד עקביות הרצוי הוא הגיע.
מניחים 1 עוגה על מגש הגשה; להפיץ זיגוג על גבי עוגה. חזור על שכבות עם העוגה שנותרה וזיגוג; להפיץ זיגוג על גבי וצדדים של עוגה שכבתית שלמה.