עוגת מוס שוקולד עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 531 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-243 היו אומרים שזה פגע במקום. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך שמנת כבדה, ביצה, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת שוקולד Trifecta ממולאת מוס אוריאו באמצעות תערובת בוס עוגה, עוגת שכבות לב שוקולד עם שוקולד-מוס קינמון, ו עוגת קמח קוקוס שוקולד עם ציפוי מוס שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 350°f. קו 9 אינץ ' מחבת קפיץ עם קלף וריסוס עם תרסיס מחבת לא מקל.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
הבלילה כפית לתוך מחבת מוכן ואופים עד רק המשרד וקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, 17 עד 19 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
להעביר מחבת מתלה חוט מגניב 20 דקות, ולאחר מכן להסיר עוגה מן מחבת כדי מגניב לחלוטין, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
בקערה קטנה, להקציף סוכר מגורען עם חלמונים. בסיר בינוני מעל חום בינוני, להביא 1/2 כוס קרם לרתיחה. לאט לאט להקציף קרם חם לתוך תערובת ביצים, ואז להחזיר תערובת שלמה לסיר. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב, עד התערובת רק מתעבה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
ופלים מיניאטוריים של וניל
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
באמצעות מערבל לעמוד או יד מצויד מצורף שוט, שוט 1 1/2 כוסות קרם לשיא בינוני. מקפלים 1/3 של קצפת לתוך תערובת שוקולד מקורר עד בשילוב וחלק. מקפלים הנותרים קצפת רק עד לא פסים לבנים להישאר.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
10
שורה תחתונה וצדדים של מחבת springform עם ניילון נצמד. כאשר העוגה הוא מגניב, לחתוך לשתי שכבות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
11
מניחים שכבה אחת לתחתית המחבת. מלא עם מוס וחלק העליון.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
12
מניחים שכבה שנייה על גבי ולחץ בעדינות לדבוק. כיסוי וצינה עד סט, לפחות 3 שעות.
13
מקום הנותרים 8 אונקיות שוקולד מריר בקערה בינונית. בסיר קטן, חום שנותר 3/4 כוס בתוספת 2 כפות קרם עד רותח.
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
15
להקציף עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
16
הסר צדדים של מחבת springform ולהפוך עוגה על צלחת גדולה. לקלף את לעטוף פלסטיק ולהחליף את החלק התחתון של מחבת springform. הפוך על מתלה תיל ולהגדיר מתלה לתוך גיליון אפייה rimmed.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
שרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
כתום M&m מעט אפייה
17
יוצקים גנאש על עוגה, ומאפשר לו לטפטף על הצדדים. צ ' יל עד סט, כ -30 דקות. באמצעות מרית אופסט, להפיץ כל גנאש הנותרים סביב הצדדים של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
18
ממיסים שוקולד חצי מתוק במיקרוגל או במחבת מעל קערה של מים רותחים בקושי.