קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות16
ציון בריאות3
מגזין

עוגת מוס שוקולד

עוגת מוס שוקולד
עוגת מוס שוקולד עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 531 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-243 היו אומרים שזה פגע במקום. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך שמנת כבדה, ביצה, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת שוקולד Trifecta ממולאת מוס אוריאו באמצעות תערובת בוס עוגה, עוגת שכבות לב שוקולד עם שוקולד-מוס קינמון, ו עוגת קמח קוקוס שוקולד עם ציפוי מוס שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 350°f. קו 9 אינץ ' מחבת קפיץ עם קלף וריסוס עם תרסיס מחבת לא מקל.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מנפים קמח, קקאו וסודה לשתייה לתוך קערה קטנה; להפריש. בקערה בינונית, להקציף סוכר חום, שמנת חמוצה, שמן, ביצה, אבקת אספרסו, 1 כפית וניל, ומלח עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
כָּתֵףכָּתֵף
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
נייר אורזנייר אורז
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
לטאטא במרכיבים יבשים עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
הבלילה כפית לתוך מחבת מוכן ואופים עד רק המשרד וקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, 17 עד 19 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
להעביר מחבת מתלה חוט מגניב 20 דקות, ולאחר מכן להסיר עוגה מן מחבת כדי מגניב לחלוטין, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
בקערה קטנה, להקציף סוכר מגורען עם חלמונים. בסיר בינוני מעל חום בינוני, להביא 1/2 כוס קרם לרתיחה. לאט לאט להקציף קרם חם לתוך תערובת ביצים, ואז להחזיר תערובת שלמה לסיר. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב, עד התערובת רק מתעבה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
לטאטא ב 1 כפית וניל 12 אונקיות שוקולד מריר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
העברה לקערה גדולה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר, על 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
באמצעות מערבל לעמוד או יד מצויד מצורף שוט, שוט 1 1/2 כוסות קרם לשיא בינוני. מקפלים 1/3 של קצפת לתוך תערובת שוקולד מקורר עד בשילוב וחלק. מקפלים הנותרים קצפת רק עד לא פסים לבנים להישאר.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
10
שורה תחתונה וצדדים של מחבת springform עם ניילון נצמד. כאשר העוגה הוא מגניב, לחתוך לשתי שכבות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
11
מניחים שכבה אחת לתחתית המחבת. מלא עם מוס וחלק העליון.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מניחים שכבה שנייה על גבי ולחץ בעדינות לדבוק. כיסוי וצינה עד סט, לפחות 3 שעות.
13
מקום הנותרים 8 אונקיות שוקולד מריר בקערה בינונית. בסיר קטן, חום שנותר 3/4 כוס בתוספת 2 כפות קרם עד רותח.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
יוצקים על שוקולד ולתת לשבת 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
15
להקציף עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
16
הסר צדדים של מחבת springform ולהפוך עוגה על צלחת גדולה. לקלף את לעטוף פלסטיק ולהחליף את החלק התחתון של מחבת springform. הפוך על מתלה תיל ולהגדיר מתלה לתוך גיליון אפייה rimmed.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
17
יוצקים גנאש על עוגה, ומאפשר לו לטפטף על הצדדים. צ ' יל עד סט, כ -30 דקות. באמצעות מרית אופסט, להפיץ כל גנאש הנותרים סביב הצדדים של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
18
ממיסים שוקולד חצי מתוק במיקרוגל או במחבת מעל קערה של מים רותחים בקושי.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
19
מורחים שוקולד על גבי גיליון אפייה שטוח (שוקולד צריך להיות מופץ דק מאוד). תירגע קצת עד שתתארגן.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
20
מחזיק מגרד ספסל בזווית 45 מעלות, לגרד רצועות רוחב 2 עד 3 אינץ ' של שוקולד עד שהוא יוצר סלסול. (אם השוקולד נשבר, הוא קר מדי; תן לו לחמם מעט).
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
21
מניחים תלתלים על עוגה ואבק עם סוכר ממתקים. ראה הערה לעיל להגשת הוראות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב