עוגת מוס שוקולד
עוגת מוס שוקולד עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 531 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-243 היו אומרים שזה פגע במקום. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך שמנת כבדה, ביצה, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת שוקולד Trifecta ממולאת מוס אוריאו באמצעות תערובת בוס עוגה, עוגת שכבות לב שוקולד עם שוקולד-מוס קינמון, ו עוגת קמח קוקוס שוקולד עם ציפוי מוס שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 350°f. קו 9 אינץ ' מחבת קפיץ עם קלף וריסוס עם תרסיס מחבת לא מקל.
מנפים קמח, קקאו וסודה לשתייה לתוך קערה קטנה; להפריש. בקערה בינונית, להקציף סוכר חום, שמנת חמוצה, שמן, ביצה, אבקת אספרסו, 1 כפית וניל, ומלח עד בשילוב.
לטאטא במרכיבים יבשים עד חלקה.
הבלילה כפית לתוך מחבת מוכן ואופים עד רק המשרד וקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, 17 עד 19 דקות.
להעביר מחבת מתלה חוט מגניב 20 דקות, ולאחר מכן להסיר עוגה מן מחבת כדי מגניב לחלוטין, על 1 שעה.
בקערה קטנה, להקציף סוכר מגורען עם חלמונים. בסיר בינוני מעל חום בינוני, להביא 1/2 כוס קרם לרתיחה. לאט לאט להקציף קרם חם לתוך תערובת ביצים, ואז להחזיר תערובת שלמה לסיר. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב, עד התערובת רק מתעבה, על 1 דקה.
לטאטא ב 1 כפית וניל 12 אונקיות שוקולד מריר עד חלקה.
העברה לקערה גדולה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר, על 45 דקות.
באמצעות מערבל לעמוד או יד מצויד מצורף שוט, שוט 1 1/2 כוסות קרם לשיא בינוני. מקפלים 1/3 של קצפת לתוך תערובת שוקולד מקורר עד בשילוב וחלק. מקפלים הנותרים קצפת רק עד לא פסים לבנים להישאר.
שורה תחתונה וצדדים של מחבת springform עם ניילון נצמד. כאשר העוגה הוא מגניב, לחתוך לשתי שכבות.
מניחים שכבה אחת לתחתית המחבת. מלא עם מוס וחלק העליון.
מניחים שכבה שנייה על גבי ולחץ בעדינות לדבוק. כיסוי וצינה עד סט, לפחות 3 שעות.
מקום הנותרים 8 אונקיות שוקולד מריר בקערה בינונית. בסיר קטן, חום שנותר 3/4 כוס בתוספת 2 כפות קרם עד רותח.
יוצקים על שוקולד ולתת לשבת 5 דקות.
הסר צדדים של מחבת springform ולהפוך עוגה על צלחת גדולה. לקלף את לעטוף פלסטיק ולהחליף את החלק התחתון של מחבת springform. הפוך על מתלה תיל ולהגדיר מתלה לתוך גיליון אפייה rimmed.
יוצקים גנאש על עוגה, ומאפשר לו לטפטף על הצדדים. צ ' יל עד סט, כ -30 דקות. באמצעות מרית אופסט, להפיץ כל גנאש הנותרים סביב הצדדים של העוגה.
ממיסים שוקולד חצי מתוק במיקרוגל או במחבת מעל קערה של מים רותחים בקושי.
מורחים שוקולד על גבי גיליון אפייה שטוח (שוקולד צריך להיות מופץ דק מאוד). תירגע קצת עד שתתארגן.
מחזיק מגרד ספסל בזווית 45 מעלות, לגרד רצועות רוחב 2 עד 3 אינץ ' של שוקולד עד שהוא יוצר סלסול. (אם השוקולד נשבר, הוא קר מדי; תן לו לחמם מעט).
מניחים תלתלים על עוגה ואבק עם סוכר ממתקים. ראה הערה לעיל להגשת הוראות.