עוגת מוס שוקולד כמעט מפורסמת
צריך קינוח ללא גלוטן? עוגת מוס שוקולד כמעט מפורסמת יכולה להיות מתכון מדהים לנסות. מנה אחת מכילה 1083 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 65 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לך שמנת כבדה, סוכר, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-39 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו עוגת שוקולד מותכת כמעט מפורסמת, עוגת וופל שוקולד מפורסמת, ו עוגת גלידה שוקולד וופל מפורסמת (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את העוגה: להכין את תערובת העוגה כמו התווית מפנה לעוגה 9-by-13 אינץ'.
אופים; מגניב מעט במחבת, ואז להתהפך על מתלה כדי להתקרר לחלוטין.
נקה את מחבת העוגה ועטוף אותה בניילון נצמד.
חותכים את העוגה לחצי לאורכו, ולאחר מכן בשלישים לרוחב לעשות 6 מלבנים. באמצעות סכין משונן, פורסים כל מלבן לשניים כדי ליצור שתי שכבות. מסדרים חצי מהחתיכות בנוחות במחבת העוגה. להתפורר חתיכות הנותרים ולחץ בחוזקה לתוך 6 כדורים קטנים; לארגן 1 כדור עוגה במרכז כל מלבן עוגה במחבת.
מחממים את השוקולד, החמאה, הקפה ומי כוס 1/4 בקערה חסינת חום המוגדרת על סיר של מים רותחים (אל תתנו לקערה לגעת במים), ערבוב, עד מותך.
הסר את הקערה מן המחבת; מערבבים עד מגניב. שמור את המים הבוערים. ממלאים קערה גדולה במי קרח.
לטאטא את החלמונים ביצה, 1 1/2 כוסות סוכר 2 כפות מים בקערה נפרדת גדולה חסינת חום. הגדר את הקערה על הסיר של מים רותחים לטאטא עד צהוב חיוור, 6 עד 8 דקות.
מוסיפים את תערובת השוקולד-קפה ואת הוניל ומקציפים עד בשילוב, כ 2 דקות.
הסר את הקערה מן המחבת ולהגדיר בקערת מי קרח; להקציף עד מעט קריר אבל לא עבה, על 4 דקות.
מקציפים את החלבונים ומלח בקערה עם מיקסר עד קצף.
מוסיפים 2 כפות סוכר ומכים עד כמעט נוקשה; לקפל בעדינות לתוך תערובת שוקולד חלמון כדי להפוך מוס שוקולד מריר.
מורחים 5 כוסות על העוגה וכדורי עוגה. להקפיא עד המשרד על גבי, כ -30 דקות.
הכה את השמנת הכבדה ואת הנותרים 4 כפות סוכר עד פסגות רכות טופס; לקפל לתוך המוס שנותר.
הסר את העוגה מהמקפיא; להפיץ עם מוס שוקולד קל, לכסות עם ניילון לעטוף להקפיא עד המשרד, לפחות 6 שעות או לילה.
הפוך את פגז השוקולד: מערבבים את השוקולד, שמנת כבדה וסירופ תירס 4 כפות בקערה חסינת חום מעל סיר של מים רותחים (לא נותנים לקערה לגעת במים) עד מותך. כפית בכל פעם, מורחים חצי מתערובת הקליפה על המוס הקפוא. חזור למקפיא.
מוסיפים את שאר 1 כף סירופ תירס והחמאה לתערובת קליפת השוקולד הנותרת. מיקרוגל 30 שניות, ואז מערבבים עד מבריק.
כדי לשרת את העוגה, לנצח את השמנת הכבדה עם מיקסר עד קצף.
מוסיפים את הסוכר ומכים עד פסגות רכות טופס.
הסר את העוגה מהמקפיא; הפוך על תבנית אפייה unmold, ולאחר מכן הפוך שוב על מגש, צד פגז שוקולד למעלה.
חותכים את העוגה חצי לאורכו באמצעות סכין חם, ולאחר מכן לחתוך לשלישים לרוחב לעשות 6 מלבנים; לחתוך כל מלבן בחצי באלכסון כדי להפוך 2 משולשים. למעלה כל משולש עם קצפת, גלידה ורוטב שוקולד מוכן.