קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות16
ציון בריאות3
מגזין

עוגת מח עצם ופקאן עם זיגוג מייפל

עוגת מח עצם ופקאן עם זיגוג מייפל
מח & עוגת פקאן עם זיגוג מייפל דורש על 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 37 גרם של שומן, וסך הכל 490 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 60 אוהדים. אם יש לכם שמן חמניות, סוכר חום, תבלין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מייפל מח עצם חורים סופגנייה, עוגת תפוחים ושמן זית עם זיגוג מייפל, ו עוגת גזר עם ציפוי גבינת מייפל שמנת.

הוראות

1
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
גריז קו 22cm עגול קפיץ עוגה פח עם אפיית קלף. מנפים את הקמח, התבלינים ואבקת האפייה לקערה ומתפוררים בסוכר. בקערה נפרדת, להכות את הביצים עם גרידת תפוזים ומיץ, ואז לשפוך את השמן.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
גרידה כתומהגרידה כתומה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מוסיפים את מח העצם ואת 150 גרם של פקאן לתערובת השמן, ואז להכות לתוך הקמח עד בשילוב. עצה לתוך פח העוגה, להחליק את החלק העליון ואופים במשך 1 שעות 20 דקות, או עד שיפוד יוצא נקי. השאירו להתקרר במשך 30 דקות בדיל לפני הסרת הצבת על מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4
בעוד העוגה מתקררת, לעשות את הדובדבן על ידי להכות את כל החומרים יחד. כאשר העוגה התקררה, להשתמש מרית כדי להפיץ את הדובדבן על החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
5
מפזרים על שאר הפקאן כדי לקשט ולשרת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "