עוגת מחבת ג'ינג'ר-אגס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת מחבת ג'ינג'ר אגס. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 501 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן למנה. אם יש לך יוגורט חלב מלא, סוכר חום בעדינות, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 97 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו עוגת אגס מחבת, אגס קינמון-סוכר מחבת עוגה, ו עוגת מחבת אגוז אגס ואגסים הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 163°, עם מתלה בשליש התחתון. שמן מחבת ברזל יצוק 10 או 11 אינץ'.
כדי להפוך את העוגה, מערבבים יחד את הקמח, זנגביל טחון, מלח, קינמון, allspice, וציפורן (אם משתמשים) בקערה. תניח בצד.
לטאטא יחד את השמן, סוכר חום, מולסה, יוגורט, זנגביל, וביצה בקערה גדולה עד מעורבב היטב וחלק. באמצעות כף עץ או מרית, מערבבים במחצית תערובת הקמח. מערבבים את הסודה לשתייה לתוך הקפה החם עד מומס, ולאחר מכן מוסיפים את הבלילה ומערבבים עד בשילוב. מערבבים בקמח הנותר.
להעביר את הבלילה למחבת מוכנה להתפשט באופן שווה.
חותכים את האגסים לאורכם לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. מסדרים את הפרוסות הארוכות יותר על הבלילה במעגל בקצה המחבת, חופפים אותם מעט ועם הקצוות הצרים מצביעים לכיוון המרכז. מסדרים את הפרוסות הקצרות ביותר במעגל שני במרכז כדי לכסות את הבלילה לחלוטין. נקדו את פרוסות האגס עם החמאה לאורך המעגל החיצוני בלבד.
מערבבים יחד את הסוכר החום והמלח ומפזרים באופן שווה על החלק העליון.
אופים עד קפיצים העליונים בחזרה כאשר אתה לוחץ אותו בקלילות במרכז וקיסם מוכנס בבדיקות המרכז נקי, על 1 שעה.
מעבירים את המחבת לתנור כדי להתקרר לפחות 20 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר, לחתוך טריזים ומעליהם עם קצפת. מקררים שאריות עוגה, מכוסה היטב, עד 4 ימים, או להקפיא, עטוף היטב, עד 2 חודשים. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.