פאי מטע טלאים דורש סביב 1 שעה ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. יש קינוח זה 332 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך אם יש לכם חבושים, לארוז מאפה shortcrust, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טלאים תות שדה & פאי דומדמניות, עוגת הדובדבנים החמוצה של המלך אורצ'רד, ו מאפה טלאים.
הוראות
1
שים את quinces בסיר גדול עם החמאה, תרמיל וניל וזרעים, קינמון ו 2 כפות מים. מכסים ומבשלים 5 דקות על אש בינונית.
מוסיפים את התפוחים, מיץ לימון וסוכר, מכסים שוב ומבשלים עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
מיץ לימון, אופציונלי
3
מוסיפים את האגסים והקמח, ומבשלים, חשופים, במשך 5 דקות יותר ערבוב מדי פעם כדי לעצור את הקמח מלהידבק. הפרי צריך להיות רך עכשיו, אבל עדיין מחזיק את צורתו.
מברשת ביצה קטנה סביב קצה המנה ועל כל חתיכות הבצק. החל מבחוץ, שכבת המאפה בסגנון טלאים, משאיר כמה פערים קטנים עבור הפרי לחטט. לקצץ כל קצוות תלויים ומפזרים בנדיבות עם סוכר גלגלית.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכר
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
תערובת עוגה טבעית באריזה
8
אופים במשך 45-50 דקות עד המאפה הוא חום זהוב והמיצים מבעבעים.
יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo
Lambrusco דולצ ' ה, ריסלינג הקציר מאוחר, וin סנטו הם הבחירה העליונה שלי לעוגה. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.