פאי מטע טלאים דורש סביב 1 שעה ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. יש קינוח זה 332 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך אם יש לכם חבושים, לארוז מאפה shortcrust, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טלאים תות שדה & פאי דומדמניות, עוגת הדובדבנים החמוצה של המלך אורצ'רד, ו מאפה טלאים.
הוראות
1
שים את quinces בסיר גדול עם החמאה, תרמיל וניל וזרעים, קינמון ו 2 כפות מים. מכסים ומבשלים 5 דקות על אש בינונית.
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את התפוחים, מיץ לימון וסוכר, מכסים שוב ומבשלים עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את האגסים והקמח, ומבשלים, חשופים, במשך 5 דקות יותר ערבוב מדי פעם כדי לעצור את הקמח מלהידבק. הפרי צריך להיות רך עכשיו, אבל עדיין מחזיק את צורתו.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
חצאי אגסים בסירופ
4
הסר את תרמיל וניל ולהעביר את הפרי לצלחת פאי 22cm עמוקה. השאר לקרר. הפרי יכול להיות מכוסה ומאוחסן במקרר עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
5
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לעובי של מטבע 1. לקצץ את הקצוות, ולאחר מכן לחתוך למשולשים גסים או ריבועים.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות
7
מברשת ביצה קטנה סביב קצה המנה ועל כל חתיכות הבצק. החל מבחוץ, שכבת המאפה בסגנון טלאים, משאיר כמה פערים קטנים עבור הפרי לחטט. לקצץ כל קצוות תלויים ומפזרים בנדיבות עם סוכר גלגלית.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכר
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
אופים במשך 45-50 דקות עד המאפה הוא חום זהוב והמיצים מבעבעים.
יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo
Lambrusco דולצ ' ה, ריסלינג הקציר מאוחר, וin סנטו הם הבחירה העליונה שלי לעוגה. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.