צריך קינוח צמחוני? עוגת מייפל-אגוז יכולה להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 1036 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 82 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, אגוזי מלך בסירופ, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו עוגת אגוז מייפל, עוגת אגוז מייפל, ו עוגת אגוז מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
1
לטאטא את חלבוני ביצה וסוכר אדר בקערה חסינת חום להגדיר מעל סיר של מים רותחים (לא נותנים את הקערה לגעת במים) עד התערובת חמה והסוכר מתמוסס, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מייפל
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
הסר את הקערה מהמחבת והכה עם מיקסר על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות, מבריק טופס, על 5 דקות. הכה בחמאה כמה חתיכות בכל פעם, ולאחר מכן להמשיך להכות עד חלקה. (אל תדאג אם התערובת נראית מופרדת בהתחלה; להמשיך להכות וזה יבוא יחד.) פעימה בתמצית מייפל.
להרכיב את העוגה:לתקוע חורים בכל רחבי החלק העליון של 2 שכבות עוגה באמצעות קיסם. כפית סירופ אגוז שמורות על העוגות, לתת לו להשרות לתוך החורים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
4
קוצצים בגסות את האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
5
העברת 1 כוס ציפוי לקערה בינונית; לקפל את האגוזים הקצוצים. שים 1 שכבת עוגה על מגש ולהפיץ את ציפוי אגוז על גבי. למעלה עם שכבת העוגה השנייה. תכסה את כל העוגה עם ציפוי המייפל שנשאר. לקשט עם אגוזי מלך יותר.
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
לטאטא 3 כוסות קמח, אבקת אפייה ומלח בקערה עד בשילוב. מקציפים 2 מקלות חמאה והסוכר בקערה גדולה עם מיקסר על מהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, על 3 דקות. להפחית את מהירות המיקסר בינוני; לנצח את הביצים, אחד בכל פעם, גירוד את הקערה לפי הצורך. מקציפים את הוניל. (התערובת עשויה להיראות מופרדת בנקודה זו.)
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
מערבבים 1/2 כוס מים עם הקרם בכוס מדידה נוזלית או קערה. מקציפים את תערובת הקמח לתוך תערובת החמאה ב 3 קבוצות, לסירוגין עם תערובת הקרם, מתחיל ומסתיים בקמח, עד פשוט חלקה.