והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 394 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו קרם, ענפי מנטה, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -35 דקות. נסו עוגת תפוחי אדמה מתוקה עם מייפל קינמון ציפוי גבינת שמנת, עוגת מייפל-תפוח הפוכה, ו עוגת מייפל-תפוח הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים מתלה תנור על המיקום התחתון באמצע של התנור מחממים ל 350 מעלות F. לרסס את הצדדים של מחבת עוגה עגולה 9 אינץ ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
עבור שמנת חמוצה מתובלת: בקערה בינונית, מערבבים יחד את השמנת החמוצה, סוכר, וניל, קינמון וג ' ינג ' ר. מכסים ומקררים עד ההגשה.
מפזרים באופן שווה עם 1/4 של תערובת חמוציות ו 1/4 של פקאן. לגרוס מספיק בטטה כדי להפוך 1 כוס ולהניח בצד. חותכים את הבטטה הנותרים לפרוסות עבות 1/8 אינץ ' ולהניח את הפרוסות דפוס דקורטיבי על גבי תערובת סירופ.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
יכול ציפוי קוקוס-פקאן
3 תותים קפואים ללא סוכר
4
מפזרים באופן שווה עם תערובת חמוציות הנותרים פקאנים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
יכול ציפוי קוקוס-פקאן
5
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הביצים, חלב, ותמציות וניל וכתום עד בשילוב שווה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3 מקלות בייגלה
תערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
בקערה של מערבל עומד, מוסיפים את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, קינמון, אגוז מוסקט, זנגביל ומלח. באמצעות מצורף ההנעה, למזג את התערובת על המהירות הנמוכה ביותר במשך 1 עד 2 דקות. עם המיקסר עדיין על המהירות הנמוכה ביותר, להוסיף את החמאה, 1 חתיכה בכל פעם, עד החמאה והקמח מעורבבים לחתיכות בגודל אפונה, על 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
מוסיפים 1/2 כוס של תערובת הביצה לקמח ומערבבים במהירות הנמוכה ביותר עד מעורבב על 15 עד 20 שניות. הגדל מהירות על ידי 1 הגדרה ופעימה במשך כ -30 שניות. עם המיקסר עדיין פועל, להוסיף את תערובת הביצה הנותרת בזרם איטי, יציב להכות במשך כ -30 שניות. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה עם מרית גומי. הכה שוב במשך 15 עד 20 שניות עד מעורבב ביסודיות.