עוגת מייפל עם תפוחי חמאה חומים
עוגת מייפל עם תפוחי חמאה חומים עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 572 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 185 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מלח, סוכר, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו שיבולת שועל ממולא תפוחים אפויים עם חמאת מייפל חום, עוגת תפוחים הפוך עם חמאה חומה מייפל, ו חמאה חומה-עוגת פולנטה עם מייפל קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
עבור תפוחי חמאה חומים: לזרוק תפוחים עם מיץ לימון ומלח. במחבת גדולה, להמיס חמאה על חום בינוני עד תחילת קצף, 3 עד 4 דקות. לסובב את המחבת בעדינות מעת לעת ולהמשיך לבשל עד הקצף שוכך ואתה רואה מוצקים מתחילים חום בתחתית המחבת.
מוסיפים תפוחים, סירופ, וסוכר למחבת ו sautée עד רק במכרז, 6 עד 8 דקות, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום. עם כפית מחוררת, להעביר תפוחים לצלחת, עוזב מיצים במחבת.
לעוגה: התאם מתלה תנור למצב בינוני וחמם מראש תנור ל 177°. עם מברשת מאפה, גריז 9 אינץ ' מחבת springform עם כ 3/4 כף חמאה. שורה תחתונה של מחבת עם נייר קלף עגול ומברשת קלף עם חמאה שנותרה.
בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, זנגביל, ואגוז מוסקט; להפריש.
בקערה גדולה, לנצח הנותרים 4 כפות חמאה ושמן על מהירות בינונית עד אור משולב באופן מלא, על 2 דקות.
מוסיפים סירופ מייפל וממשיכים להכות במהירות בינונית עד עבה וחיוור, כ 3 דקות.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
הקטנת מהירות מערבל נמוך ולהוסיף תערובת קמח בשלוש קבוצות, לסירוגין עם חלב. לגרד צדדים ותחתית של קערה עם מרית גומי לפי הצורך. הגדל מהירות לתערובת בינונית וקצב רק עד לשילוב, 20 עד 30 שניות.
לגרד את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים 30 דקות עד העליון מוגדר ומתחיל חום. למעלה עם תפוחים ולהמשיך לאפות עד בודק עוגה מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, 45 עד 60 דקות יותר.
העברת עוגה למתלה קירור מגניב במחבת 10 דקות. לשחרר ולהסיר springform.
בעוד העוגה הוא קירור, מערבבים תפוח טפטוף במחבת ולהביא להתבשל מעל חום בינוני גבוה. מבשלים עד מעובה, מבעבע, מופחת על כוס¼. טפטוף מיידי על עוגה.
עוגה מגניבה על 45 דקות ומגישים חם עם גלידה. העוגה יכולה להיות מקוררת לחלוטין ומוגשת בטמפרטורת החדר.