עוגת מלאך דובדבן שוקולד
עוגת מלאך דובדבן שוקולד לוקחת בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 234 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם סוכר קונדיטורים, חמאה, מיץ דובדבנים מרשינו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה אופייני למטבח הקג'ון. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד טוב כמו קינוח זול. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 10%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון עוגת מלאך שוקולד-דובדבן, גליל עוגת מלאך דובדבן, ו עוגת אוכל מלאך דובדבן.
הוראות
בקערה גדולה, להכין תערובת עוגה על פי הוראות החבילה. מקפלים דובדבנים ושוקולד לבלילה.
כף בעדינות לתוך 10 אינץ ' לא משומן. מחבת צינור.
חותכים את הבלילה בעזרת סכין להסרת כיסי אוויר.
אופים על מתלה התנור הנמוך ביותר בחום של 350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד להשחמה קלה והחלק העליון כולו נראה יבש. מייד להפוך מחבת; מגניב לחלוטין, על 1 שעה. הפעל סכין סביב צינור המחבת הצדדי והמרכזי.
מוציאים את העוגה לצלחת הגשה.
בסיר קטן שלבו את החמאה, השוקולד וסירופ התירס. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד שהשוקולד נמס. מערבבים פנימה את הסוכר ומיץ הדובדבן של הקונדיטורים עד שהזיגוג מגיע לעקביות הרצויה.
מקשטים בדובדבנים ונענע אם רוצים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
ניתן לשלב עוגה עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "