עוגת מלומר היא צמחוני קינוח. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 508 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם סוכר מגורען, תמצית vanillan, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו ברים תוצרת בית Mallomar, עוגת חמאה, ו עוגת דובדבנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את הקרום: בקערה גדולה, לזרוק את פירורי קרקר גרהם, סוכר, ומלח יחד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץ
2
מוסיפים את החמאה ומערבבים עם מרית לשלב. בשורה התחתונה ואת הצדדים של צלחת פאי 9 אינץ ' באופן שווה עם התערובת ולחץ אותו עם האצבעות שלך כדי להביא את הקרום יחד. תירגע לפחות 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד פטריות מורל
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
3
הפוך את המילוי: בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף, מניחים את חלבוני הביצה, מלח, ושתי אונקיות (כ 1/4 כוס) של סוכר. הפעל את המיקסר למהירות בינונית עד החלבונים ביצה להיות מוקצף (לא קצף), ואז להפסיק מיקסר. בסיר בינוני, לשלב את הנותרים 7 אונקיות (כ 1 כוס) סוכר, סירופ תירס, ומים. לשטוף את הצדדים של המחבת עם מברשת מאפה טבול במים נקיים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
לסובב חבלי ליקריץ
1/2 ליטר שמנת חמוצה ללא שומן
4
מניחים את הסיר מעל חום בינוני ומניחים מדחום בסיר.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
חום עד סירופ סוכר מגיע 116°.
מרכיבים שתצטרך
סם ג
6
מוסיפים ג ' לטין פורח ומערבבים לשלב. להחזיר מיקסר למהירות בינונית שוט חלבונים ביצה עד מבריק ועבה, על 1 דקה (להיזהר לא overwhisk). להגביר את המהירות למהירות גבוהה טפטוף בתערובת סוכר חם לאט. לאחר הוספת התערובת, לטאטא במהירות גבוהה במשך כ 10 דקות, עד המרשמלו מחזיק פסגות נוקשות. לגרד את המילוי לתוך קליפת העוגה ומקרר במשך 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
הפוך את זיגוג: להמס את השוקולד במיקרוגל ב 15 תקיעות שניות, ערבוב בין כל פיצוץ. לאחר ששוקולד נמס ברובו, מוסיפים את הקרם הכבד וממשיכים במיקרו ולערבב עד שהוא חלק ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
זילוף בצורת לב
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
8
יוצקים מעל החלק העליון של העוגה הצוננת. תרגע שוב לעוד 20 דקות.