עוגת מלך, דגי בקלה מבושלים, והולידה חג המולד פורטוגזית
חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, שיני שום, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו עוגת חג מולד מבושלת, עוגת חג המולד של המלך - בולו ריי (פורטוגל), ו פורטוגזית ערב חג המולד Cod (מתכונים דומים).
מניחים את כל מרכיבי הבצק במכונת הלחם בסדר המוצע על ידי היצרן שלך. בחר מחזור "בצק".קוצצים בגסות את אגוזי לוז מילוי וערמונים מבושלים.כאשר המחזור מסתיים, להוסיף אגוזי לוז קצוצים וערמונים וקוקוס, ולאחר מכן בחר" בצק " מחזור שוב. זה יעשה את הבצק רך מאוד.
בקלה בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.