עוגת מלכים
אם יש לך בסביבה 4 שעות ו-15 דקות כדי לבלות במטבח, עוגה של מלכים יכול להיות נהדר lacto אובו צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 228 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. מתאים ל-20 מנות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 172 אוהדים. אם יש לך קליפה מסוכרים הדרים, סוכר גלגלית, גרידת תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : אדריכלים ומלכים, לחם שלושת המלכים: רוסקה דה רייס, ו רוסקה דה רייס (לחם שלושה מלכים).
הוראות
להשרות קליפות הדר, צימוקים, צנוברים ודובדבנים בשרי או ברנדי לילה עד שמנמן. למדוד 140g/5oz של fl שלנו בקערת ערבוב גדולה ומערבבים עם השמרים. להטות את הקמח והמלח הנותרים לתוך קערה נפרדת ולהניח בצד.
מחממים את החלב עד רק חם, לעשות באר במרכז תערובת הקמח, ובהדרגה להוסיף את החלב כדי ליצור הבלילה, פועם עד חלקה. מכסים במגבת תה ולהשאיר במשך 20 דקות, עד מקציף.
בקערה אחרת, לנצח חמאה, סוכר ו zests עד אור ורך.
מוסיפים את הביצים, קצת בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. אל תדאג אם זה מתקרש, זה לא ישפיע על העוגה הסופית. מערבבים את התערובת לתוך הבלילה, יחד עם הקמח הנותר, כדי להפוך את הבצק. הפוך על משטח משוריין ללוש במשך 5 דקות, עד חלקה וגמיש. ללוש בתמהיל הפרי, קצת בכל פעם, ללוש לאחר כל תוספת עד מופץ באופן שווה. זה קצת מבולגן, אבל אבק את הבצק ואת הידיים עם קמח כמו שאתה עובד.
מכניסים את הבצק לקערה נקייה ומכסים אותו. השאירו במשך 2 שעות, עד הוכפל בגודל. חמאה תבנית אפייה גדולה. ללוש את הבצק שוב לזמן קצר, ואז לעצב לתוך נקניק, על 50 ס " מ ארוך. תלתל על תבנית האפייה כדי ליצור טבעת, צובט את הקצוות כדי להצטרף. הכנס את התכשיט מתחת לעוגה, לכסות ולהשאיר למשך 1 hr, עד הוכפל בגודל.
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
חותכים את פירות מסוכרים לרסק את גושי הסוכר לחתיכות קטנות (לשים אותם בכוס ולהשתמש בקצה של מערוך).
מברשת את החלק העליון של הטבעת עם ביצה לקשט עם פירות מסוכרים וסוכר.
אופים עבור 45 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט מברשת את החלק העליון עם ריבה. השאר להתקרר לפני חיתוך.