קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות20
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת מלכים

עוגת מלכים
אם יש לך בסביבה 4 שעות ו-15 דקות כדי לבלות במטבח, עוגה של מלכים יכול להיות נהדר lacto אובו צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 228 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. מתאים ל-20 מנות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 172 אוהדים. אם יש לך קליפה מסוכרים הדרים, סוכר גלגלית, גרידת תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : אדריכלים ומלכים, לחם שלושת המלכים: רוסקה דה רייס, ו רוסקה דה רייס (לחם שלושה מלכים).

הוראות

1
להשרות קליפות הדר, צימוקים, צנוברים ודובדבנים בשרי או ברנדי לילה עד שמנמן. למדוד 140g/5oz של fl שלנו בקערת ערבוב גדולה ומערבבים עם השמרים. להטות את הקמח והמלח הנותרים לתוך קערה נפרדת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
מחממים את החלב עד רק חם, לעשות באר במרכז תערובת הקמח, ובהדרגה להוסיף את החלב כדי ליצור הבלילה, פועם עד חלקה. מכסים במגבת תה ולהשאיר במשך 20 דקות, עד מקציף.
מרכיבים שתצטרך
תערובת קמחתערובת קמח
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
3
בקערה אחרת, לנצח חמאה, סוכר ו zests עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מוסיפים את הביצים, קצת בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. אל תדאג אם זה מתקרש, זה לא ישפיע על העוגה הסופית. מערבבים את התערובת לתוך הבלילה, יחד עם הקמח הנותר, כדי להפוך את הבצק. הפוך על משטח משוריין ללוש במשך 5 דקות, עד חלקה וגמיש. ללוש בתמהיל הפרי, קצת בכל פעם, ללוש לאחר כל תוספת עד מופץ באופן שווה. זה קצת מבולגן, אבל אבק את הבצק ואת הידיים עם קמח כמו שאתה עובד.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
מכניסים את הבצק לקערה נקייה ומכסים אותו. השאירו במשך 2 שעות, עד הוכפל בגודל. חמאה תבנית אפייה גדולה. ללוש את הבצק שוב לזמן קצר, ואז לעצב לתוך נקניק, על 50 ס " מ ארוך. תלתל על תבנית האפייה כדי ליצור טבעת, צובט את הקצוות כדי להצטרף. הכנס את התכשיט מתחת לעוגה, לכסות ולהשאיר למשך 1 hr, עד הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
חותכים את פירות מסוכרים לרסק את גושי הסוכר לחתיכות קטנות (לשים אותם בכוס ולהשתמש בקצה של מערוך).
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
8
מברשת את החלק העליון של הטבעת עם ביצה לקשט עם פירות מסוכרים וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
9
אופים עבור 45 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט מברשת את החלק העליון עם ריבה. השאר להתקרר לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.