עוגת מנגו
עוגת מנגו היא צמחוני ומספק כ 12 מנות. יש קינוח זה 274 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר מגורען, חמאה, ג'ינג'ר גבישי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: מנגו Kesari-מנגו Rava Kesari או מנגו Sheera / מנגו s, עוגת חמאה, ו עוגת דובדבנים.
הוראות
כדי להכין את הקרום, כפית קלות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח ומלח, מערבבים היטב עם מקצף.
חותכים 5 כפות חמאה וקיצור עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מוסיפים מים, ערבוב רק עד לח. מחלקים בצק לשתי מנות שוות. בעדינות הקש כל חלק לתוך מעגל 4 אינץ ' על גיליון של פלסטיק לעטוף; כיסוי. תרגע 30 דקות.
פתח את הבצק; מניחים בצק מקורר 1 חלק על משטח מקור קלות.
מגלגלים בצק למעגל 12 אינץ'. בצק בכושר לתוך צלחת עוגה עמוקה צלחת 10 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
כדי להכין מילוי, לשלב 2/3 כוס סוכר חום קורנפלור בקערה גדולה, ערבוב היטב עם מקצף.
מוסיפים תערובת מנגו לצלחת עוגה מוכנה; מפזרים באופן שווה עם 1 חמאת כף.
פתח את הבצק; מניחים את חלק הבצק הצונן שנותר על משטח מקורר קלות.
מגלגלים בצק למעגל 12 אינץ'. בצק מתאים על תערובת מנגו. לחץ על קצוות הבצק יחד. מקפלים קצוות תחת; חליל.
חותכים כמה חריצים בחלק העליון של הבצק כדי לאפשר קיטור לברוח.
כדי להכין ציפוי, מברשת העליון של בצק עם חלב.
מערבבים ג ' ינג ' ר וסוכר מגורען; מפזרים באופן שווה על הבצק.
מניחים צלחת עוגה על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; אופים ב 425 במשך 20 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-375; אופים 30 דקות נוספות או עד שהעוגה תהיה בצבע חום זהוב. מגניב לגמרי על מתלה תיל.