קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

עוגת מנגו אננס

עוגת מנגו אננס
פאי מנגו אננס עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 260 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. אם יש לכם סוכר חום, מנגו, אננסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 26%. נסו מנגו אננס ריבה, מנגו וריבת אננס, ו סלט מנגו ואננס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים את המנגו, אננס מרוסק סחוט, סוכר לבן, סוכר חום, מיץ תפוחים, טפיוקה.
מרכיבים שתצטרך
אננס כתושאננס כתוש
מיץ תפוחיםמיץ תפוחים
סוכר חוםסוכר חום
סוכר מגורעןסוכר מגורען
טפיוקה.טפיוקה.
מנגומנגו
3
בואו לעמוד בקערה במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
יוצקים מילוי לתוך קליפת העוגה unbaked, ולנקד עם חמאה או מרגרינה. מכסים בקרום העליון, וקצוות חותם.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי בלתי-מוסווהקרום פאי בלתי-מוסווה
חמאהחמאה
קרוםקרום
5
חותכים חריצים בחלק העליון של הקרום החיצוני.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
6
אופים ב 400 מעלות F (205 מעלות C) במשך 1 שעה, או עד בועות לפרוץ לאט קרום הוא צבע חום זהוב נחמד.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
בואו עוגה להתקרר, ומגישים בטמפרטורת החדר.