עוגת מנגו אננס
פאי מנגו אננס עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 260 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. אם יש לכם סוכר חום, מנגו, אננסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 26%. נסו מנגו אננס ריבה, מנגו וריבת אננס, ו סלט מנגו ואננס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C).
מערבבים את המנגו, אננס מרוסק סחוט, סוכר לבן, סוכר חום, מיץ תפוחים, טפיוקה.
בואו לעמוד בקערה במשך 20 דקות.
יוצקים מילוי לתוך קליפת העוגה unbaked, ולנקד עם חמאה או מרגרינה. מכסים בקרום העליון, וקצוות חותם.
חותכים חריצים בחלק העליון של הקרום החיצוני.
אופים ב 400 מעלות F (205 מעלות C) במשך 1 שעה, או עד בועות לפרוץ לאט קרום הוא צבע חום זהוב נחמד.
בואו עוגה להתקרר, ומגישים בטמפרטורת החדר.