עוגת מנגו הפוכה
עוגת מנגו הפוכה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 172 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. אם יש לכם סוכר חום, חמאה, עוגה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 16%, המנה הזו די גרועה. נסו עוגת מנגו הפוכה, עוגת מנגו הפוכה, ו עוגת אננס-מנגו הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל -350 פ. משמנים תבנית אפייה בגודל 10 על 10 אינץ'. בקערת ערבוב גדולה, שלבו את תערובת העוגה, הביצים והשמן, יחד עם כמות המים הדרושה להוראות החבילה. מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים את החמאה לתחתית המחבת המוכנה ומפזרים את הסוכר באופן שווה.
מורחים את המנגו באופן שווה על הסוכר, ואז שופכים את הבלילה על המנגו.
מכניסים לתנור ואופים עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא נקי, כ-45 דקות.
תן מגניב 15 דקות. פורמים על צלחת הגשה עם שפה (כדי להכיל את המיצים).