קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגת מנהרת שוקולד

עוגת מנהרת שוקולד
עוגת מנהרת שוקולד היא צמחוני ומספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 194 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לך חלמון ביצה, ביצה לבן, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: עוגת מנהרת שוקולד, עוגת מנהרת שוקולד, ו עוגת מנהרת שוקולד.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
תנורתנור
2
בקערה גדולה, למזג יחד את התקצור, 1 3/4 כוסות סוכר לבן, חלמון ביצה ווניל עד חלקה. להכות בביצים אחד בכל פעם באמצעות מיקסר חשמלי.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
קיצורקיצור
חלמון ביצהחלמון ביצה
ונילוניל
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
3
שלב 2 כוסות קמח, קקאו, סודה לשתייה ומלח; מערבבים לתוך תערובת הביצה לסירוגין עם שמנת חמוצה ומים.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
מלחמלח
ביצהביצה
4
יוצקים את הבלילה למחבת Bundt מוכן.
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
5
בקערה נפרדת עם מקציפים נקיים, מקציפים את הלבן ביצה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה מפזרים 1/4 כוס סוכר לבן תוך המשך שוט אל פסגות המשרד. מקפלים את הקוקוס, 1 כף קמח 1 כפית וניל ביד באמצעות מרית או כף עץ. זרוק את התערובת על ידי כפית חופנים על הבלילה שוקולד במחבת. היזהר לא לתת למילוי לגעת בצדדים של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
שוקולדשוקולד
חלבוניםחלבונים
קוקוסקוקוס
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מריתמרית
קערהקערה
מחבתמחבת
6
אופים במשך 55 עד 65 דקות בתנור שחומם מראש, או עד סכין מוכנס לתוך העוגה יוצא נקי. מגניב במשך 15 דקות במחבת, ואז להתהפך על מתלה חוט כדי לאפשר את העוגה להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
סכיןסכין
מחבתמחבת
7
הסר עוגה מחבת, וטפטוף עם זיגוג וניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
כדי ליצור זיגוג וניל, מערבבים יחד את הסוכר של הממתקים, החמאה והחלב בקערה קטנה, מוסיפים בהדרגה חלב עד שהתערובת עבה אך שלילי.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ונילוניל
חמאהחמאה
זיגוגזיגוג
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
טפטוף על עוגה מקוררת.