עוגת מנהרת שוקולד
עוגת מנהרת שוקולד היא צמחוני ומספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 194 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לך חלמון ביצה, ביצה לבן, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: עוגת מנהרת שוקולד, עוגת מנהרת שוקולד, ו עוגת מנהרת שוקולד.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת 10 אינץ'.
בקערה גדולה, למזג יחד את התקצור, 1 3/4 כוסות סוכר לבן, חלמון ביצה ווניל עד חלקה. להכות בביצים אחד בכל פעם באמצעות מיקסר חשמלי.
שלב 2 כוסות קמח, קקאו, סודה לשתייה ומלח; מערבבים לתוך תערובת הביצה לסירוגין עם שמנת חמוצה ומים.
יוצקים את הבלילה למחבת Bundt מוכן.
בקערה נפרדת עם מקציפים נקיים, מקציפים את הלבן ביצה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה מפזרים 1/4 כוס סוכר לבן תוך המשך שוט אל פסגות המשרד. מקפלים את הקוקוס, 1 כף קמח 1 כפית וניל ביד באמצעות מרית או כף עץ. זרוק את התערובת על ידי כפית חופנים על הבלילה שוקולד במחבת. היזהר לא לתת למילוי לגעת בצדדים של המחבת.
אופים במשך 55 עד 65 דקות בתנור שחומם מראש, או עד סכין מוכנס לתוך העוגה יוצא נקי. מגניב במשך 15 דקות במחבת, ואז להתהפך על מתלה חוט כדי לאפשר את העוגה להתקרר לחלוטין.
הסר עוגה מחבת, וטפטוף עם זיגוג וניל.
כדי ליצור זיגוג וניל, מערבבים יחד את הסוכר של הממתקים, החמאה והחלב בקערה קטנה, מוסיפים בהדרגה חלב עד שהתערובת עבה אך שלילי.