עוגת מרדי גרא המלך
זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. אם יש לכם קינמון טחון, סוכר, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגות עוגת מרדי גרא המלך: מתאים למלך ומלכה, עוגת מרדי גרא המלך, ו עוגת מרדי גרא המלך.
הוראות
חלב דל, להסיר מחום ומערבבים 1/4 כוס חמאה. אפשר תערובת להתקרר לטמפרטורת החדר. בקערה גדולה, להמיס שמרים במים חמים עם 1 כף של סוכר לבן.
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
כאשר תערובת שמרים מבעבעת, מוסיפים את תערובת חלב מקורר.
להקציף בביצים. מערבבים את הסוכר הלבן שנותר, מלח ואגוז מוסקט. מקציפים את הקמח לתערובת חלב / ביצה 1 כוס בכל פעם. כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש עד חלק וגמיש, על 8 עד 10 דקות.
שמן קל קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה והופכים למעיל בשמן. מכסים במטלית לחה או בניילון נצמד ונותנים לעלייה במקום חם עד להכפלת נפח, כ -2 שעות. כאשר עלה, אגרוף למטה ולחלק את הבצק לשניים.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז 2 דפי עוגיות או קו עם נייר קלף.
מערבבים את הסוכר החום, קינמון טחון, פקאן קצוץ, 1/2 כוס קמח 1/2 צימוקים כוס.
יוצקים 1/2 כוס חמאה מומסת על תערובת הקינמון ומערבבים עד מתפורר.
רול בצק חצאים החוצה לתוך מלבנים גדולים (כ 10x16 אינץ ' בערך).
מפזרים את המילוי באופן שווה על הבצק ומגלגלים כל חצי בחוזקה כמו גליל ג ' לי, החל בצד הרחב. להביא את הקצוות של כל רול יחד כדי ליצור 2 טבעות בצורת אליפסה.
מניחים כל טבעת על גיליון עוגיות מוכן. עם מספריים לעשות חתכים 1/3 של הדרך דרך הטבעות במרווחים אינץ 1.
בואו לעלות במקום חם עד הוכפל בגודל, על 45 דקות.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות. דחוף את הבובה לתחתית העוגה. כפור בעוד חם עם הסוכר של הממתקים מעורבב עם 1 עד 2 כפות מים.