קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות3
מגזין

עוגת מרמלדה

עוגת מרמלדה
עוגת מרמלדה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכין 10 מנות עם 419 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם סוכר מגורען, ביצים, סוכר קונדיטורים ו/או שקדים, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 9 שעות ו -10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב וצמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 29%. הציון הזה די גרוע. נסו מרמלדה כתומה-קאפקייקס ריקוטה עם ציפוי קרם חמאה מרמלדה, המרכיב הסודי (מרמלדה): מרמלדה וגבינה מסריחה, ו עוגת מרמלדה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכינו את העוגה: חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מברישים תבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ ' בשמן קנולה. מקציפים במיקסר את החלבונים והסוכר המגורר עד שנוצרות פסגות נוקשות, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
בינתיים מקציפים בקערה את שני הקמחים, השקדים ואבקת האפייה. מקציפים את החלמונים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
זנים של פטריותזנים של פטריות
( 23)( 23)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מקציפים 1/2 כוס שמן, מיצי התפוזים והלימון והמרמלדה לחלמונים עד לאיחוד. מערבבים פנימה את החומרים היבשים, ואז מקפלים פנימה את החלבונים הטרופות עד לאיחוד פשוט.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
קליפות מלימוןקליפות מלימון
זנים של פטריותזנים של פטריות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מוסיפים את הצימוקים, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
6
מעבירים את הבלילה לתבנית המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
אופים עד שהעוגה מזהיבה ומקפיצה בחזרה כשנוגעים בה, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
בינתיים מכינים את הסירופ: מביאים לרתיחה 3/4 כוס מים והסוכר המגורר בסיר; סוחטים פנימה את מיץ התפוזים ומוסיפים את הקליפה. מבשלים עד סירופי, בערך 20 דקות. מגניב מעט.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
יוצקים את הסירופ על העוגה כששניהם עדיין חמים. מצננים לחלוטין, ואז מכסים בניילון ומניחים להשרות למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
10
חותכים לריבועים ומעליהם סוכר ו/או שקדים של קונדיטורים.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
( 23)( 23)
11
צילום: רולנד בלו

מרכיבים

2(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן קנולה ועוד למחבתשמן קנולה ועוד למחבת10ריבס, קצוץ טרי או קפואסוכר קונדיטורים ו / או שקדים קצוצים, לציפויסוכר קונדיטורים ו / או שקדים קצוצים, לציפוי3largesחלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)חלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצימוקים זהובים (אופציונלי)צימוקים זהובים (אופציונלי)796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשקדים טחוניםשקדים טחונים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ לימון טרימיץ לימון טרי1מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ תפוזים טרימיץ תפוזים טרי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמרמלדה כתומהמרמלדה כתומה2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח סולתקמח סולת