עוגת מרנג אוכמניות
אם יש לך סוכר, מיץ לימון, חלבונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זה עובד טוב כמו קינוח די יקר. . , שהוא מוצק. נסו עוגת פירורים אוכמניות, עוגת מרנג לימון אוכמניות, ו עוגת מרנג אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הסוכר, קינמון וקורנפלור.
מוסיפים אוכמניות ומיץ לימון ומערבבים בעדינות לפירות יער.
אופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש. כאשר העוגה נעשית, מקציפים את החלבונים ביצה בכוס גדולה או קערת מתכת עד פסגות רכות טופס. בהדרגה מפזרים סוכר תוך המשך שוט לתוך מרנג נוקשה.
מורחים על המילוי החם, כך שהקצפת אטומה לקרום מסביב.
אופים במשך 10 דקות נוספות, או עד מרנג הוא השחמה יפה. מגניב לטמפרטורת החדר לפני קירור או הגשה.