עוגת מרנג חמוציות
עוגת מרנג חמוציות היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 460 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא את "ונילן אקסטראקט", "שוגר", "שוגר" ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו עוגת מרנג חמוציות, עוגת מרנג חמוציות, ו עוגת מרנג חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
Fit piecrust לתוך 9 " pieplate על פי הוראות החבילה; לקפל קצוות תחת, ו crimp. קרום זין.
אופים ב 450 במשך 8 דקות או עד הזהב.
הסר מהתנור, וקריר לחלוטין. הפחת את טמפרטורת התנור ל-32
מערבבים חמוציות, 1 כוס סוכר, משקה מיץ חמוציות-תפוחים, ומלח בסיר גדול. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, 5 עד 7 דקות או עד עורות חמוציות פופ.
יוצקים חמוציות דרך מסננת רשת לתוך קערה; להשליך מוצקים.
החזר תערובת חמוציות לסיר.
שלב עמילן תירס ומים; מערבבים לתוך תערובת חמוציות.
תוסיף ג ' ינג ' ר. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה, ומבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; מערבבים בחמאה ווניל.
מקציפים חלבונים ביצה קרם של טרטר במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד קצף.
מוסיפים 1/3 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, מכים עד פסגות נוקשות טופס וסוכר מתמוסס (2 עד 4 דקות).
להוסיף קליפת ליים, מכות רק עד מעורבב.
יוצקים מילוי חמוציות חם לתוך קרום מוכן.
מורחים מרנג על מילוי חם, איטום לקצה של מאפה.
אופים ב 325 במשך 25 עד 27 דקות או עד מרנג הוא זהב. מגניב לגמרי על מתלה תיל.