עוגת מרנג לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת מרנג לימון. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 223 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-15 דקות. אם יש לכם חלמונים ביצה, מים, שמנת של טרטר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה ומדריך מרנג, Meyer Lemon Meringue Pie with Jinger Lemon Cookie Crust, ו פודינג לימון חריף עם גלידת מרנג לימון.
הוראות
מחממים תנור ל 232°. הפוך את קרום העוגה לפי הוראות על תיבת עבור קרום אחד
פגז אפוי באמצעות מחבת פאי זכוכית 9 אינץ'.
אופים 9 עד 11 דקות או עד חום זהוב בהיר. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בינתיים, בסיר 2 ליטר, לערבב 1 1/4 כוסות סוכר, קורנפלור ומלח. מערבבים בהדרגה במים קרים עד חלקה. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד שחין תערובת. להרתיח 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
בקערה קטנה, לנצח חלמונים עם מזלג. מערבבים על 1/4 כוס תערובת חמה לתוך חלמונים ביצה. בהדרגה מערבבים חלמון לתערובת חמה. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד שחין תערובת. להרתיח 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום. מערבבים בחמאה, קליפת לימון ומיץ לימון. מגניב מעט, כ -15 דקות.
יוצקים לתוך פגז אפוי מקורר.
להפחית את טמפרטורת התנור ל 177°. בקערה עמוקה קטנה עם מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה, קרם של טרטר ווניל במהירות בינונית על 1 דקה או עד פסגות רכות טופס. במהירות גבוהה, להכות בהדרגה סוכר 1 כף בכל פעם עד פסגות מבריק נוקשה טופס וסוכר הוא מומס. מרנג כפית על מילוי חם; להפיץ עד קצה הקרום כדי לאטום היטב ולמנוע הצטמקות.
אופים ב 177° 12 עד 15 דקות או עד מרנג הוא חום זהוב בהיר. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה. להכניס למקרר עד מילוי מוגדר, על 3 שעות. לאחסן במקרר.