עוגת מרנג לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת מרנג לימון. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 273 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו סוכר, מים, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 15%. נסו עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה ומדריך מרנג, Meyer Lemon Meringue Pie with Jinger Lemon Cookie Crust, ו פודינג לימון חריף עם גלידת מרנג לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות עם מערוך מקור קל לתוך סיבוב 13 אינץ', ולאחר מכן להתאים צלחת עוגה 9 אינץ ' (קיבולת 4 כוסות). קצה לקצץ, עוזב 1/2 אינץ ' overhang, ואז crimp דקורטיבי. בקלילות זין פגז בכל רחבי עם מזלג, ואז להירגע 30 דקות.
פגז קו עם רדיד ולמלא עם משקולות עוגה או אורז גלם.
אופים עד בצד מוגדר קצה הוא זהב חיוור, על 20 דקות. בזהירות להסיר משקולות רדיד ואופים פגז עד למטה בצד הם זהובים, על 20 דקות יותר.
הסר מהתנור ולהפחית את הטמפרטורה ל 177°.
מקציפים יחד חלמונים בקערה קטנה.
להקציף יחד סוכר, קורנפלור, ומלח בסיר בינוני כבד. בהדרגה להוסיף מים וחלב, לטאטא עד חלקה. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, לטאטא לעתים קרובות ככל שהתערובת מתחילה להתעבות.
הסר מן החום בהדרגה להקציף על תערובת חלב 1 כוס לתוך חלמונים, ואז לטאטא תערובת חלמון לתוך תערובת החלב הנותרים.
מוסיפים גרידת לימון ומיץ ומבשלים, מקציפים כל הזמן, 3 דקות.
הסר מהחום ולהקציף בחמאה עד incorporated. לכסות את פני השטח עם נייר שעווה כדי לשמור על חם.
לנצח את הלבנים עם קרם של טרטר ומלח באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד שהם מחזיקים פסגות רכות. להגדיל את המהירות גבוהה ולהוסיף סוכר superfine, 1 כף בכל פעם, להכות עד מרנג רק מחזיק פסגות נוקשה, מבריק.
יוצקים מילוי חם לתוך קליפת עוגה חמה בעדינות לנער לחלק העליון.
מורחים מרנג דקורטיבי על מילוי חם, כיסוי מילוי לחלוטין.
מיד לאפות עד מרנג הוא זהוב-חום, על 15 דקות. מגניב לגמרי על מדף, 2 עד 3 שעות.
חתוך עם סכין משונן טבול במים קרים.
* זה הטבע של פשטידות מרנג כדי "לבכות" נוזל לאחר הקירור. אם אתה רוצה להפחית את כמות הנוזל מרנג בוכה, לחץ כאן.* קליפה עוגה יכול להיות אפוי 1 יום קדימה, מקורר לחלוטין, ולאחר מכן המשיך, מכוסה באופן רופף, בטמפרטורת החדר.* עוגת מרנג לימון הוא הטוב ביותר ביום שהוא עשה אבל שומר, מכוסה ומקורר, 2 ימים.