עוגת מרנג לימון היא ... צמחוני ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 536 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות גשו לסופר וקנו מיץ לימון, מלח כשר, חלבוני ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 20%. מתכונים דומים: עוגת מרנג לימון, עוגת מרנג לימון לשניים, ו עוגת מרנג לימון ופטל.
הוראות
1
מערבבים את הקמח, 3 כפות של הסוכר, ו 1/2 כפית מלח בקערה ומניחים במקפיא במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
שים את תערובת הקמח בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את החמאה וקיצור והדופק כ -10 פעמים עד החמאה היא בחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
4
מוסיפים את מי הקרח ומעבדים עד שהבצק מתאחד. לזרוק על לוח משוריין היטב טופס לתוך דיסק. לעטוף בניילון וצינה לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
5
בינתיים, מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מרדדים את הבצק ומתאימים למחבת טארט 9 אינץ ' עם צדדים נשלפים. אין למתוח את הבצק בעת הצבת אותו במחבת או שהוא יתכווץ במהלך האפייה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
חותכים את העודף על ידי גלגול הסיכה על פני החלק העליון של המחבת. קו פגז טארט עם חתיכת נייר אלומיניום חמאה, צד חמאה למטה, ולמלא אותו עם שעועית יבשה או אורז.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
אופים במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
הסר את השעועית ואת לסכל לדקור את החלק התחתון של הקליפה בכל רחבי עם מזלג כדי לאפשר את האדים לברוח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
10
אופים עוד 15 עד 20 דקות, עד השחמה קלה. להפריש להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
להעלות את טמפרטורת התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
עבור מרנג, מקציפים את החלבונים ביצה, שמנת של טרטר, ו 1/4 כפית מלח בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk במהירות גבוהה עד קצף. עם המיקסר עדיין פועל, לאט להוסיף את הנותרים 1/2 כוס סוכר לנצח עד מרנג הוא עבה ומבריק, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
מיד להפיץ את מילוי לימון פגז טארט מקורר צינור מרנג על זה עם קצה כוכב גדול. הקפד מרנג מכסה את כל החלק העליון נוגע הקצוות של הקליפה, כדי למנוע ממנו מתכווץ.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
14
אופים במשך 3 עד 5 דקות, עד מרנג הוא השחמה קלות. מגניב לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
15
קרם חמאה וסוכר בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה במשך 1 דקה. במהירות נמוכה, מוסיפים את הביצים והחלמונים אחד אחד, ולאחר מכן מוסיפים את גרידת הלימון, מיץ לימון ומלח. אל תדאג, זה ייראה מקושקש.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעליים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
16
יוצקים את התערובת לסיר קטן ומבשלים על אש בינונית נמוכה במשך 8 עד 10 דקות, עד עבה, ערבוב כל הזמן עם כף עץ.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
גריסי פנינה לבנים
17
להקציף במהירות כאשר הוא מתחיל להתעבות ולבשל על אש נמוכה במשך 1 עד 2 דקות, לטאטא כל הזמן. אל תתנו לו לרתוח! זה יהיה 175 מעלות F על מדחום קריאה מיידית.