קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

עוגת מרנג לימון עבה

עוגת מרנג לימון עבה
עוגת מרנג לימון עבה היא ללא גלוטן, חלב חינם, צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 284 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו טרטר, דיסק, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה ומדריך מרנג, Meyer Lemon Meringue Pie with Jinger Lemon Cookie Crust, ו פודינג לימון חריף עם גלידת מרנג לימון.

הוראות

1
רבע לימונים לאורך. פרוסה לרבעים לימונים לרוחב כמו דק ככל האפשר, להשליך את חתיכות סוף כי הם רק לקלף ו pith. שים פרוסות לימון בקערה גדולה עם הסוכר. לזרוק לשלב, לכסות, ולתת לשבת לפחות 24 שעות ועד 2 ימים בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
לשים מתלה תנור על השלב הנמוך ביותר ולחמם תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
דלפק אבק קל וסיכה מתגלגלת עם קמח, ואז לפתוח את הבצק. עם משיכות קצרות ממרכז החוצה, לגלגל בצק לתוך 12-in. circle (בערך 1/8 ב. עבה), מפנה 90 אחרי כל 3 או 4 עובר של מערוך כדי לשמור אותו דבק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
4
מעביר בצק ל9-in. מחבת פאי, לתת לו ליפול למקומו (אם אתה דוחף או למתוח את הבצק, זה יהיה להתכווץ בחזרה כאשר אפוי). Trim overhang ל 1/2 ב. ואז להכניס את הקצה מתחת. מכסים בניילון נצמד ומקררים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
5
בינתיים, לטאטא את כל הביצים וחלמון ביצה בקערה בינונית עד מקציף.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מסננים לימונים (הזמנת נוזלים) ומוסיפים פרוסות לימון ו-1/4 כוס של הנוזל השמור לביצים. מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
7
יוצקים מילוי לקרום. מכסים בנייר כסף ואופים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8
הסר רדיד, להפחית את החום ל 325, ולאפות עוד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
9
מוציאים מהתנור, אבל משאירים את התנור דולק.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
בקערה גדולה ונקייה, להכות חלבונים ביצה, מלח, קרם של טרטר כדי ליצור פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
מוסיפים סוכרים חומים ומגורענים ומכים עד שיוצרים פסגות נוצצות ומוצקות.
12
מורחים מרנג בתלולית מעל עוגה חמה וחוזרים לתנור.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
אופים עד למעלה הוא נפוח וחום עמוק, על 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
14
בואו להתקרר לחלוטין, לפחות 3 1/2 שעות.