קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

עוגת מרנג לימון עבה

עוגת מרנג לימון עבה
עוגת מרנג לימון עבה היא ללא גלוטן, חלב חינם, צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 284 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו טרטר, דיסק, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה ומדריך מרנג, Meyer Lemon Meringue Pie with Jinger Lemon Cookie Crust, ו פודינג לימון חריף עם גלידת מרנג לימון.

הוראות

1
רבע לימונים לאורך. פרוסה לרבעים לימונים לרוחב כמו דק ככל האפשר, להשליך את חתיכות סוף כי הם רק לקלף ו pith. שים פרוסות לימון בקערה גדולה עם הסוכר. לזרוק לשלב, לכסות, ולתת לשבת לפחות 24 שעות ועד 2 ימים בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
לשים מתלה תנור על השלב הנמוך ביותר ולחמם תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
דלפק אבק קל וסיכה מתגלגלת עם קמח, ואז לפתוח את הבצק. עם משיכות קצרות ממרכז החוצה, לגלגל בצק לתוך 12-in. circle (בערך 1/8 ב. עבה), מפנה 90 אחרי כל 3 או 4 עובר של מערוך כדי לשמור אותו דבק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
4
מעביר בצק ל9-in. מחבת פאי, לתת לו ליפול למקומו (אם אתה דוחף או למתוח את הבצק, זה יהיה להתכווץ בחזרה כאשר אפוי). Trim overhang ל 1/2 ב. ואז להכניס את הקצה מתחת. מכסים בניילון נצמד ומקררים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
5
בינתיים, לטאטא את כל הביצים וחלמון ביצה בקערה בינונית עד מקציף.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מסננים לימונים (הזמנת נוזלים) ומוסיפים פרוסות לימון ו-1/4 כוס של הנוזל השמור לביצים. מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
7
יוצקים מילוי לקרום. מכסים בנייר כסף ואופים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
הסר רדיד, להפחית את החום ל 325, ולאפות עוד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
מוציאים מהתנור, אבל משאירים את התנור דולק.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
בקערה גדולה ונקייה, להכות חלבונים ביצה, מלח, קרם של טרטר כדי ליצור פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מוסיפים סוכרים חומים ומגורענים ומכים עד שיוצרים פסגות נוצצות ומוצקות.
12
מורחים מרנג בתלולית מעל עוגה חמה וחוזרים לתנור.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
אופים עד למעלה הוא נפוח וחום עמוק, על 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
בואו להתקרר לחלוטין, לפחות 3 1/2 שעות.