קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

עוגת מרנג לימון עבה

עוגת מרנג לימון עבה
עוגת מרנג לימון צ'אנקי עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגישה 8 . מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 284 קלוריות. אם יש לכם שמנת של טרטר, דיסק, חלמון ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: עוגת מרנג לימון עבה, עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה ומדריך מרנג, ו Meyer Lemon Meringue Pie with Jinger Lemon Cookie Crust.

הוראות

1
רבע לימונים לאורך. פרוסה לרבעים לימונים לרוחב כמו דק ככל האפשר, להשליך את חתיכות סוף כי הם רק לקלף ו pith. שים פרוסות לימון בקערה גדולה עם הסוכר. לזרוק לשלב, לכסות, ולתת לשבת לפחות 24 שעות ועד 2 ימים בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
לימוןלימון
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
לשים מתלה תנור על השלב הנמוך ביותר ולחמם תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
דלפק אבק קל וסיכה מתגלגלת עם קמח, ואז לפתוח את הבצק. עם משיכות קצרות ממרכז החוצה, לגלגל בצק לתוך 12-in. circle (בערך 1/8 ב. עבה), מפנה 90 אחרי כל 3 או 4 עובר של מערוך כדי לשמור אותו דבק.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
4
מעביר בצק ל9-in. מחבת פאי, לתת לו ליפול למקומו (אם אתה דוחף או למתוח את הבצק, זה יהיה להתכווץ בחזרה כאשר אפוי). Trim overhang ל 1/2 ב. ואז להכניס את הקצה מתחת. מכסים בניילון נצמד ומקררים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
טופס פאיטופס פאי
5
בינתיים, לטאטא את כל הביצים וחלמון ביצה בקערה בינונית עד מקציף.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
מסננים לימונים (הזמנת נוזלים) ומוסיפים פרוסות לימון ו-1/4 כוס של הנוזל השמור לביצים. מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
לימוןלימון
ביצהביצה
7
יוצקים מילוי לקרום. מכסים בנייר כסף ואופים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
8
הסר רדיד, להפחית את החום ל 325, ולאפות עוד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
9
מוציאים מהתנור, אבל משאירים את התנור דולק.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
בקערה גדולה ונקייה, להכות חלבונים ביצה, מלח, קרם של טרטר כדי ליצור פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
חלבוניםחלבונים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
מוסיפים סוכרים חומים ומגורענים ומכים עד שיוצרים פסגות נוצצות ומוצקות.
12
מורחים מרנג בתלולית מעל עוגה חמה וחוזרים לתנור.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
אופים עד למעלה הוא נפוח וחום עמוק, על 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
14
בואו להתקרר לחלוטין, לפחות 3 1/2 שעות.