עוגת מרנג לימון תלת שכבתית
, המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה 190 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלב, ציפוי מוקצף, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: עוגת מרנג לימון שכבה משולשת, עוגת לימון תלת שכבתית, ו עוגת שכבת לימון משולשת.
הוראות
יוצקים 2 כוסות חלב לתוך קערה גדולה.
מוסיפים תערובות פודינג יבש ומיץ. הכה עם חוט להקציף 2 דקות. או עד שיתמזג היטב. (
מורחים 1-1 / 2 כוסות של הפודינג על החלק התחתון של הקרום; להפריש.
מוסיפים חצי ציפוי מוקצף הנותרים פודינג; מערבבים בעדינות עד מעורבב היטב.
מורחים על שכבת פודינג בקרום.
מניחים 2 כוסות של מרשמלו בקערה גדולה למיקרוגל.
הוסף 2 כפות. חלב, מערבבים. מיקרוגל על גבוה 1-1 / 2 דקות. או עד מרשמלו נמס לחלוטין, ערבוב לאחר 1 דקות. מערבבים עד היטב מעורבב. מקררים 15 דקות. או עד מקורר. מערבבים בעדינות ציפוי מוקצף; להפיץ על תערובת פודינג.
להכניס למקרר 3 שעות או עד סט. למעלה עם המרשמלו 1/2 כוס הנותרים רק לפני ההגשה. חנות שאריות עוגה במקרר.