עוגת מרנג משמש
עוגת מרנג משמש עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 397 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מלח, מים, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו עוגת מרנג משמש, ברי מרנג משמש, ו גלידת משמש עם מרנג איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר, להביא משמשים ומים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים, חשוף, במשך 10 דקות או עד משמשים מתרככים.
בקערה, לשלב 2 כוסות סוכר, קורנפלור ומלח; מערבבים לתוך תערובת משמש. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; לבשל ומערבבים במשך 1 דקה או עד מעובה.
הסר מן החום; מערבבים כמות קטנה של מילוי חם לתוך חלמונים. להחזיר את כל פאן, תוך ערבוב כל הזמן. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים 1 דקה יותר או עד מבריק וברור.
הסר מהחום; מערבבים בחמאה. תתחמם.
בקערה, להכות חלבונים ביצה קרם של טרטר על מהירות בינונית עד פסגות רכות טופס. בהדרגה לנצח הנותרים סוכר, 1 כף בכל פעם, על גבוה עד פסגות מבריק נוקשה טופס וסוכר הוא מומס.
יוצקים מילוי חם לתוך הקרום.
מורחים מקצפת באופן שווה על מילוי, איטום קצוות לקרום.
אופים ב 325° במשך 25-30 דקות או עד חום זהוב. מגניב על מתלה תיל במשך 1 שעה. להירגע לפחות 3 שעות לפני ההגשה. מקררים שאריות.