קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

עוגת מרנג סוכר חום

עוגת מרנג סוכר חום
עוגת מרנג סוכר חום יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם מים, שמנת של טרטר, סוכר חום בחוזקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגת אננס שמנת עם מרנג סוכר חום, עוגת אננס שמנת עם מרנג סוכר חום, ו פודינג חמאה עם מרנג סוכר חום-בורבון (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 3 מרכיבים בסיר כבד 4 ליטר. מערבבים במחצית וחצי. לבשל, ערבוב כל הזמן, על חום בינוני 9 דקות או עד שהתערובת מגיעה לרתיחה ומתעבה. מרתיחים 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מהחום.
3
מקציפים קלות חלמונים עם מקציף תיל. בהדרגה מערבבים על רבע מהתערובת החמה לחלמונים; מוסיפים לתערובת החמה הנותרת, ערבוב מתמיד. לבשל, ערבוב כל הזמן, 3 דקות על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
הסר מהחום, ומערבבים וניל וחמאה. לכסות ולהניח בצד בעת הכנת מקצפת.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חמאהחמאה
5
מערבבים יחד 3/4 כוס סוכר חום, 2/3 כוס סוכר מגורען, ומים בסיר כבד 1 ליטר. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד הסוכר מתמוסס. לשטוף גבישים עם מברשת מאפה קטנה טבולה במים חמים. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מדחום ממתקים רושם 246 (שלב כדור המשרד).
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
סוכר חוםסוכר חום
ממתקיםממתקים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מברשת מאפהמברשת מאפה
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
בעוד סירופ מבשל, להכות חלבונים ביצה וקרם של טרטר בקערה גדולה במהירות גבוהה עם מערבל לעמוד כבד עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
חלבוניםחלבונים
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
קערהקערה
7
יוצקים תערובת סירופ חם בזרם כבד על חלבוני ביצה מוכים, מכים כל הזמן במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס (כ 2 עד 3 דקות). (אל תפריז.)
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
סירופסירופ
8
יוצקים מילוי חם לתוך קונכיה מאפה. כפית שליש מקצפת מעל מילוי חם בכ -5 בובות גדולות. באמצעות גב של כף גדולה, מרנג להפיץ, איטום לקצה של מאפה ויוצרים מערבולות דקורטיביות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות מאפהקונכיות מאפה
מורחיםמורחים
9
מורחים שליש נוסף של מקצפת על עוגה, תוך שימוש באותו הליך.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
10
מורחים שליש מהקצפת על העוגה, ומתפשטים לקצה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
11
אופים ב 375 במשך 9 דקות או עד מקצפת הוא השחמה קלות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
בואו להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
1
לקבלת התוצאות הטובות ביותר, הזמן את המכות של חלבונים ביצה קרוב ככל האפשר את הנכונות של סירופ. מאז מרנג זה הוא אפוי רק 9 דקות, זה חיוני כי הסירופ להיות 246 כאשר הוסיף את החלבונים ביצה להביא אותם לטמפרטורה בטוחה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
סירופסירופ
2
הקפד להשתמש במערבל לעמוד כבד עם לפחות קערה של 4 ליטר כדי להכיל את נפח גדול של מרנג. אל תתפתו להתפשט על כל המקצפת בבת אחת. יש צורך ליישם אותו ב 3 קבוצות על מנת להתאים את כל זה על העוגה ולהבטיח נפח מקסימלי.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
קערהקערה