עוגת מרשמלו
עוגת s ' mores עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 491 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. לך לחנות ותביא שוקולד, קורנפלור, קרם טרטר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו S ' Mores ספל עוגה, עוגת מרשמלו, ו עוגת תיבת קרח s ' mores (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 177°, ולאחר מכן גריז קו שלוש מחבתות עוגה עגולות 8in עם נייר קלף, משמן את הקלף מדי. בקערה בינונית לטאטא את הקמח, קורנפלור, קינמון, אבקת אפייה, ומלח יחד כדי לשלב, ולאחר מכן להפריש.
שים את החמאה בקערה גדולה. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החמאה במהירות בינונית גבוהה עד חלקה ואור, להוסיף את הסוכר, ולהכות עד אור ורך, על 5 דקות.
מוסיפים את הוניל ומערבבים לשלב. עם המיקסר במהירות בינונית, להוסיף את הביצים, קצת בכל פעם, מכות עד בשילוב מלא לפני הוספת יותר. עם המיקסר על נמוך, להוסיף את תערובת הקמח בשלוש תוספות, לסירוגין עם החלב, מתחיל וגימור עם הקמח.
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות מוכן ואופים במשך 30-35 דקות או עד העוגה הוא חום זהוב מעיינות בחזרה כאשר נגע קל.
תן לעוגות להתקרר במחבתות במשך 10 דקות לפני הפעלת על מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
כדי להפוך את מילוי גנאש, לשים את השוקולד בקערה בינונית חסינת חום.
שים את השמנת והסוכר במחבת קטנה על חום בינוני ולהביא רק לרתיחה. מיד, יוצקים את השמנת החמה על השוקולד ולתת לעמוד במשך כמה דקות לפני ערבוב בעדינות יחד כדי ליצור גנאש משיי חלק. תרגיע את הגנאש עד שיתקרר ויתעבה מעט, אבל לא יציב. באמצעות מקצף, להכות עד מעובה.
מורחים את הגנאש על פני שתי שכבות העוגה ומניחים בצד בזמן שאתה מכין את המרנג השוויצרי.
שים את החלבונים ביצה, סוכר, שמנת של טרטר בקערה חסינת חום להגדיר על מחבת של מים רותחים בעדינות, לטאטא כל הזמן עד הסוכר מומס ואת החלבונים ביצה חמים למגע.
הסר את הקערה מן החום, באמצעות מערבל חשמלי, להכות עד מרנג טופס פסגות מבריק נוקשה. (כאשר יש לך עשה את מרנג, אתה צריך לעבוד עם זה די מהר. אל תתנו לזה לעמוד או שזה יתייצב יותר מדי להתפשט בקלות.)
כדי להרכיב את העוגה, לשים את שכבת העוגה הראשונה מעוטר שוקולד על דוכן עוגה או צלחת הגשה להתפשט עם שכבה דקה של מרנג. חזור עם שכבת העוגה השנייה מצופה שוקולד ולסיים עם השכבה הסופית. קח את המרנג הנותר והתפשט על פני החלק העליון והצדדים של העוגה—זה לא צריך להיראות מושלם, כמו כל פגמים רק להוסיף את האפקט. כדי לסיים את העוגה, לקחת מבער ולהצית קל מרנג עד שהוא זהוב.