קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מרשמלו

עוגת מרשמלו
עוגת s ' mores עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 491 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. לך לחנות ותביא שוקולד, קורנפלור, קרם טרטר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו S ' Mores ספל עוגה, עוגת מרשמלו, ו עוגת תיבת קרח s ' mores (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°, ולאחר מכן גריז קו שלוש מחבתות עוגה עגולות 8in עם נייר קלף, משמן את הקלף מדי. בקערה בינונית לטאטא את הקמח, קורנפלור, קינמון, אבקת אפייה, ומלח יחד כדי לשלב, ולאחר מכן להפריש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
שים את החמאה בקערה גדולה. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החמאה במהירות בינונית גבוהה עד חלקה ואור, להוסיף את הסוכר, ולהכות עד אור ורך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את הוניל ומערבבים לשלב. עם המיקסר במהירות בינונית, להוסיף את הביצים, קצת בכל פעם, מכות עד בשילוב מלא לפני הוספת יותר. עם המיקסר על נמוך, להוסיף את תערובת הקמח בשלוש תוספות, לסירוגין עם החלב, מתחיל וגימור עם הקמח.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות מוכן ואופים במשך 30-35 דקות או עד העוגה הוא חום זהוב מעיינות בחזרה כאשר נגע קל.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
תן לעוגות להתקרר במחבתות במשך 10 דקות לפני הפעלת על מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
6
כדי להפוך את מילוי גנאש, לשים את השוקולד בקערה בינונית חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
שים את השמנת והסוכר במחבת קטנה על חום בינוני ולהביא רק לרתיחה. מיד, יוצקים את השמנת החמה על השוקולד ולתת לעמוד במשך כמה דקות לפני ערבוב בעדינות יחד כדי ליצור גנאש משיי חלק. תרגיע את הגנאש עד שיתקרר ויתעבה מעט, אבל לא יציב. באמצעות מקצף, להכות עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מורחים את הגנאש על פני שתי שכבות העוגה ומניחים בצד בזמן שאתה מכין את המרנג השוויצרי.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
9
שים את החלבונים ביצה, סוכר, שמנת של טרטר בקערה חסינת חום להגדיר על מחבת של מים רותחים בעדינות, לטאטא כל הזמן עד הסוכר מומס ואת החלבונים ביצה חמים למגע.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
הסר את הקערה מן החום, באמצעות מערבל חשמלי, להכות עד מרנג טופס פסגות מבריק נוקשה. (כאשר יש לך עשה את מרנג, אתה צריך לעבוד עם זה די מהר. אל תתנו לזה לעמוד או שזה יתייצב יותר מדי להתפשט בקלות.)
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
כדי להרכיב את העוגה, לשים את שכבת העוגה הראשונה מעוטר שוקולד על דוכן עוגה או צלחת הגשה להתפשט עם שכבה דקה של מרנג. חזור עם שכבת העוגה השנייה מצופה שוקולד ולסיים עם השכבה הסופית. קח את המרנג הנותר והתפשט על פני החלק העליון והצדדים של העוגה—זה לא צריך להיראות מושלם, כמו כל פגמים רק להוסיף את האפקט. כדי לסיים את העוגה, לקחת מבער ולהצית קל מרנג עד שהוא זהוב.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
מבערמבער