קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מרשמלו

עוגת מרשמלו
עוגת s ' mores עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 491 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. לך לחנות ותביא שוקולד, קורנפלור, קרם טרטר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו S ' Mores ספל עוגה, עוגת מרשמלו, ו עוגת תיבת קרח s ' mores (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°, ולאחר מכן גריז קו שלוש מחבתות עוגה עגולות 8in עם נייר קלף, משמן את הקלף מדי. בקערה בינונית לטאטא את הקמח, קורנפלור, קינמון, אבקת אפייה, ומלח יחד כדי לשלב, ולאחר מכן להפריש.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
נייר אורזנייר אורז
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
שים את החמאה בקערה גדולה. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החמאה במהירות בינונית גבוהה עד חלקה ואור, להוסיף את הסוכר, ולהכות עד אור ורך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מוסיפים את הוניל ומערבבים לשלב. עם המיקסר במהירות בינונית, להוסיף את הביצים, קצת בכל פעם, מכות עד בשילוב מלא לפני הוספת יותר. עם המיקסר על נמוך, להוסיף את תערובת הקמח בשלוש תוספות, לסירוגין עם החלב, מתחיל וגימור עם הקמח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות מוכן ואופים במשך 30-35 דקות או עד העוגה הוא חום זהוב מעיינות בחזרה כאשר נגע קל.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
5
תן לעוגות להתקרר במחבתות במשך 10 דקות לפני הפעלת על מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
6
כדי להפוך את מילוי גנאש, לשים את השוקולד בקערה בינונית חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
שים את השמנת והסוכר במחבת קטנה על חום בינוני ולהביא רק לרתיחה. מיד, יוצקים את השמנת החמה על השוקולד ולתת לעמוד במשך כמה דקות לפני ערבוב בעדינות יחד כדי ליצור גנאש משיי חלק. תרגיע את הגנאש עד שיתקרר ויתעבה מעט, אבל לא יציב. באמצעות מקצף, להכות עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מורחים את הגנאש על פני שתי שכבות העוגה ומניחים בצד בזמן שאתה מכין את המרנג השוויצרי.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
9
שים את החלבונים ביצה, סוכר, שמנת של טרטר בקערה חסינת חום להגדיר על מחבת של מים רותחים בעדינות, לטאטא כל הזמן עד הסוכר מומס ואת החלבונים ביצה חמים למגע.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
הסר את הקערה מן החום, באמצעות מערבל חשמלי, להכות עד מרנג טופס פסגות מבריק נוקשה. (כאשר יש לך עשה את מרנג, אתה צריך לעבוד עם זה די מהר. אל תתנו לזה לעמוד או שזה יתייצב יותר מדי להתפשט בקלות.)
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
11
כדי להרכיב את העוגה, לשים את שכבת העוגה הראשונה מעוטר שוקולד על דוכן עוגה או צלחת הגשה להתפשט עם שכבה דקה של מרנג. חזור עם שכבת העוגה השנייה מצופה שוקולד ולסיים עם השכבה הסופית. קח את המרנג הנותר והתפשט על פני החלק העליון והצדדים של העוגה—זה לא צריך להיראות מושלם, כמו כל פגמים רק להוסיף את האפקט. כדי לסיים את העוגה, לקחת מבער ולהצית קל מרנג עד שהוא זהוב.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
מבערמבער