עוגת מרשמלו Banoffee
עוגת מרשמלו Banoffee עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 490 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-853 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם dulce de leche, ביצים, בננה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: טופי דביק banoffee עוגה, עוגת מרשמלו שוקולד, ו עוגת מרשמלו שוקולד.
הוראות
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
גריז ושורה התחתון של 21cm עגול רופף תחתית פח עוגה. עם כף עץ או מערבל חשמלי, להכות את החמאה והסוכר יחד עד חלקה בצבע שמנת חיוור. בקערה נפרדת, לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה וקינמון. אחד בכל פעם, היכו כל ביצה לתוך תערובת החמאה יחד עם כף של התערובת היבשה, ולאחר מכן הכו בחלב וקפלו בשאר המרכיבים היבשים עד לשילוב טוב.
בקערה שהכילה את הקמח, מועכת את הבננות עד לשפיך חלק וללא גוש עם המיקסר החשמלי במידת הצורך ואז לקפל לתוך שאר התערובת עד בשילוב טוב. כף לתוך הפח וחלק על פני השטח.
אופים במשך 45-50 דקות, עד שיפוד מוכנס למרכז יוצא נקי. השאירו להתקרר במשך 5 דקות, ולאחר מכן להסיר מפח ולהמשיך קירור על מתלה חוט.
השתמש בסכין משונן לחתוך את העוגה אופקית לתוך 3 שכבות שוות. מקציפים את השמנת עד שהיא יוצרת פסגות נוקשות, ואז קוצצים את הבננה לחתיכות קטנות ומקפלים לתוך השמנת, יחד עם המרשמלו. בשכבה הראשונה, מורחים ציפוי נדיב של דולצ ' ה דה לך, ואחריו חצי מתערובת השמנת. כריך השכבה השנייה על גבי וחוזר חלילה. עבה להפיץ dulche de leche מעל החלק העליון של העוגה, ולאחר מכן לארגן מרשמלו נוסף מסביב לקצה.