עוגת מרשמלו שוקולד
זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם מים, תמצית ונילן, קיצור ירקות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון של 20%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון עוגת מרשמלו שוקולד, עוגת קצפת מרשמלו, ו קאפקייק שוקולד - מבחן קאפקייק השוקולד האולטימטיבי שנאפה על ידי 50 אופים וספירה.
הוראות
מחממים את התנור ל -325 מעלות פרנהייט מרפדים קאפקייק או תבנית מאפינס של 12 כוסות בספינות קאפקייקס מנייר.
מנפים יחד את הסוכר, הקמח, הקקאו, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח בקערת ערבוב גדולה.
מערבבים ומקציפים בקערה נפרדת את הביצה, החלב, השמן והווניל.
בעזרת מרית, שלבו את החומרים היבשים והרטובים, לסירוגין בין השניים, החל מ-1/3 מהחומרים היבשים וכלה ב-1/3 מהחומרים היבשים. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, ואז מוסיפים את המים החמים מאוד ומערבבים עד להטמעה.
מעבירים את הבלילה לקנקן (קל יותר לשפוך את הבלילה מאשר לגרוף, מכיוון שהיא דקה מאוד).
יוצקים את הבלילה לתבנית הקאפקייקס, ממלאים כל כוס 3/4-מלאה ואופים 15 דקות.
תנו לקאפקייקס להתקרר 5 דקות לפני המילוי. טען את הציפוי לשקית צנרת המצוידת בקצה מאפה עגול. הכניסו את הקצה לקאפקייקס ומלאו במעט זיגוג, ואז בעזרת אותו קצה, קפאו את צמרות הקאפקייקס. מצננים את הקאפקייקס במקרר למשך 15 דקות כדי להגדיר את הציפוי.
מטפטפים את הקאפקייקס הקפואים בגנאש פושר.
בקערת ערבוב גדולה מערבבים את קרם המרשמלו, הסוכר, הקיצור, המלח ותמצית הווניל ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מערבבים את השוקולד, החמאה, האספרסו החם וסירופ התירס בקערה חסינת מיקרוגל ומחממים, 20 שניות בכל פעם עד שהשוקולד נמס, מערבבים לתערובת אחידה.
מזלפים את הקאפקייקס המצוננים והמרשמלו עם גנאש פושר.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לקאפקייקס. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.