צריך קינוח צמחוני? עוגת משמש שקדים יכולה להיות מתכון מצוין לנסות. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 411 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. גשו לסופר וקנו ביצים, חצאי משמש, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו עוגת שקדים משמש, עוגת משמש ושקד, ו עוגת שקדים משמש-שזיף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
כדי להפוך את frangipane, למקם את השקדים ואת הסוכר במעבד מזון לטחון עד סנדי.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מוסיפים את החמאה וממשיכים לערבב ואז מוסיפים את הביצה, הוניל והקמח ומערבבים עד לקבלת חלקה.
כדי להפוך את הטארט, על משטח עבודה מקומח לעבור מערוך שלך על המאפה רק כדי לשטח כל רכסים.
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
5
מניחים אותו על תבנית גיליון נייר קלף מרופדת וחותכים דיסק 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מורחים את frangipane שקדים במרכז של טארט עוזב גבול 1 אינץ'. בחוזקה למקם את חצאי משמש לתוך frangipane מרווחים אותם באופן שווה סביב טארט. מנקדים את החללים בין משמשים עם השקדים כולו.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
20 עד 25 עלי תרד שלמים
7
אופים עד חום זהוב על החלק העליון ונפוח, על 30 עד 40 דקות.