עוגת משפך קלאסית קלה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את עוגת המשפך הקלאסית הקלה. מנה אחת מכילה 243 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו חלב, ביצה, קינמון טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 31%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: עוגת משפך קארי, תערובת עוגת משפך (מתנות בצנצנת), ו עוגת המשפך ההוגנת של אמא.
הוראות
מנפים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח לקערה גדולה. בקערה קטנה יותר, לטאטא את הביצה עם סוכר מגורען עד חיוור.
מקציפים את החלב לתערובת הביצים, ואז מקפלים בעדינות לתערובת הקמח. זה צריך להיות מעט עבה יותר מבלילת פנקייק אבל דק מספיק למזיגה.
מוסיפים עד 3 כפות חלב כדי לשחרר את הבלילה, במידת הצורך.
מחממים כ -2 סנטימטרים של שמן קנולה במחבת או בסיר גדול עם צד גבוה על אש בינונית-גבוהה עד שמד חום טיגון עמוק רושם 37
בינתיים מערבבים את הסוכר והקינמון של הקונדיטורים בקערה קטנה. החזק משפך ביד אחת כשהאצבע שלך מחברת את החור בתחתית.
יוצקים 1 כוס בלילה למשפך. החזק את המשפך מעל השמן החם והסר את האצבע מהחור, והניח לבלילה לרדת בתבנית ספירלית על כל פני השמן. זה ייראה כמו הרבה חתיכות בודדות בהתחלה, אבל ככל שתמשיך להוסיף בלילה, החלקים יתמזגו יחד. מבשלים עד שהבלילה צפה והחלק התחתון מזהיב, כ-30 שניות. הופכים בעזרת מלקחיים ומבשלים עד להזהבה בצד השני, כ -30 שניות נוספות.
מעבירים לצלחת מרופדת במגבת נייר וחוזרים על הפעולה להכנת 5 עוגות משפך נוספות. מאבקים עם סוכר הקינמון ומגישים עם קצפת ו / או רוטב פירות, אם רוצים.