אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים לקטו אובו לרפרטואר שלך, עוגת נקטרינת דובדבנים עשויה להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 298 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -10 גרם שומן כל אחת. תמורת 65 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, מלח, קמח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 26% . הציון הזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: עוגת דובדבנים הפוכה (קלה להכנה!) , עוגת בננה הפוכה ועוגת תאנים טריות, אגוז, רוזמרין הפוך ושרדונה פרי הדר .
הוראות
1
ממיסים 1 כף חמאה; יוצקים לתוך 9-in. תבנית אפייה עגולה; מפזרים סוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות נקטרינות טריות פרוסות דק קלופות
נקטרינות טריות פרוסות דק קלופות
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
2
מניחים כמה דובדבנים במרכז ומסדרים את שאר הדובדבנים סביב קצה התבנית. לזרוק נקטרינות עם מיץ לימון. מסדרים נקטרינות בתבנית מעגלית מעל סוכר, פרוסות חופפות; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
נקטרינהname
אפיית תלתלי שוקולד
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
בקערה גדולה, שמנת סוכר ושארית החמאה עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. טורפים פנימה ביצה ותמציות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת לסירוגין עם חמאה, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מערבבים פנימה שקדים. כפית מעל פירות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
אופים ב-350 מעלות למשך 30-40 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות. הפעל סכין סביב קצה המחבת; הופכים את העוגה על צלחת הגשה.