עוגת נקטרינת דובדבנים הפוכה
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים לקטו אובו לרפרטואר שלך, עוגת נקטרינת דובדבנים עשויה להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 298 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -10 גרם שומן כל אחת. תמורת 65 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, מלח, קמח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 26% . הציון הזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: עוגת דובדבנים הפוכה (קלה להכנה!) , עוגת בננה הפוכה ועוגת תאנים טריות, אגוז, רוזמרין הפוך ושרדונה פרי הדר .
הוראות
ממיסים 1 כף חמאה; יוצקים לתוך 9-in. תבנית אפייה עגולה; מפזרים סוכר חום.
מניחים כמה דובדבנים במרכז ומסדרים את שאר הדובדבנים סביב קצה התבנית. לזרוק נקטרינות עם מיץ לימון. מסדרים נקטרינות בתבנית מעגלית מעל סוכר, פרוסות חופפות; לְהַפְרִישׁ.
בקערה גדולה, שמנת סוכר ושארית החמאה עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. טורפים פנימה ביצה ותמציות.
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת לסירוגין עם חמאה, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מערבבים פנימה שקדים. כפית מעל פירות.
אופים ב-350 מעלות למשך 30-40 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות. הפעל סכין סביב קצה המחבת; הופכים את העוגה על צלחת הגשה.