עוגת נשיקות כתומות
אם יש לך סירופ תירס, קמח, צימוקים זהובים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו עוגיות "נשק אותי" כתומות, עוגת תפוזים ללא ביצים עם זיגוג כתום (עוגה טבעונית), ו עוגת לימון או תפוזים (Cake Citron ou Cake Orange) (מתכונים דומים).
הוראות
עבור קליפת תפוז מסוכרת: קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף.
עם סכין חיתוך חדה, לקצץ את הקצוות של תפוזים, ולאחר מכן ציון לאורך לרבעים.
הסר את הקליפות, עם תנועה הלוך ושוב, לגרד עודף תמהיל. פרוס כל חתיכה לאורכה לרצועות עבות 1/4 אינץ'.
מניחים רצועות כתומות בסיר בינוני כבד תחתית לכסות עם מים קרים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומרתיחים במשך 1 דקה.
מסננים רצועות כתומות וחוזרים על התהליך 2 יותר פעמים. בניקוז השלישי, מניחים את הרצועות הכתומות בצד בקערה קטנה.
שלב 1 1/2 כוסות סוכר ומים עכשיו-סיר ריק ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב עד הסוכר הוא מומס לחלוטין.
מוסיפים את הקליפות הכתומות ומפחיתים את החום לרמה בינונית-נמוכה.
רצועות כתומות ומבשלות עד למכרז, כ -15 דקות. באמצעות כף מחוררת או עכביש, להעביר רצועות כתום לאחד מסדינים אפייה מוכן מגניב לחלוטין, על 30 דקות.
מניחים סירופ שוקולד ותירס בקערה בינונית ומיקרוגל עד חלקה ומותכת, 1 עד 2 דקות, עצירת מיקרוגל לערבב שוקולד כל 20 שניות. אחד בכל פעם, לטבול חצי רצועות כתום מקורר על באמצע הדרך לתוך שוקולד מומס ולסדר אותם בשכבה אחת על גיליון אפייה מוכן השני.
מניחים במקפיא עד שנקבע, 5 עד 10 דקות. תניח בצד.
לזרוק רצועות כתום הנותרים הנותרים 1/2 כוס סוכר; להפריש.
לעוגה: התאימו את מתלה התנור למצב בינוני וחיממו מראש תנור ל-350 ° F. ריסוס 13-על ידי 9 אינץ ' תבנית אפייה עם ספריי אפייה.
במעבד מזון, אגוזי מלך וצימוקים עד קצוץ גס; להעביר לקערה בינונית.
לעבד חתיכות תפוז במעבד מזון ריק עכשיו עד הקרקע עד עיסה. מערבבים לתוך תערובת אגוז צימוקים.
לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח בקערה בינונית; להפריש.
בקערה גדולה, לנצח סוכר וחמאה במהירות בינונית עד אור ורך, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
להפחית את המהירות נמוכה ולהוסיף תערובת קמח בשלוש קבוצות, לסירוגין עם חלב חמאה, גירוד למטה הצדדים ואת החלק התחתון של קערה עם מרית גומי לפי הצורך.
מוסיפים תערובת צימוקים כתום-אגוז ומכים רק עד בשילוב, כ -20 שניות.
לגרד את הבלילה לתוך מחבת מוכן ואופים עד בודק עוגה מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, 30 עד 35 דקות.
העברת עוגה כדי קירור מדף להגדיר על נייר קלף. עוגה מגניבה במחבת 10 דקות ואז להפוך על מתלה קירור. הפעל כיפה בצד העוגה למעלה מגניב לחלוטין, על 1 שעה.
עבור זיגוג: בעוד העוגה הוא קירור, לשלב מיץ תפוזים, סוכר, וניל, ומלח בסיר בינוני כבד תחתית ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד מעובה מופחת 1/2 כוס, על 10 דקות.
מברשת הצדדים העליון של העוגה עם זיגוג חם ולהמשיך לקרר עוגה.
עוגת מקורר העליון עם שוקולד טבל וסוכר מצופה רצועות תפוזים מסוכרים ומגישים.