עוגת סוכר מורביה
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו הוופלים המוראביים, עוגיות תבלינים מורבי, ו כרוב מורבי (מורבסקה זלי) (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים משטח עם כפית סוכר, לכסות עם ניילון לעטוף ולהניח בצד הוכחה במשך 5 דקות; תערובת שמרים צריך להיות קצף. בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח ומלח ולהניח בצד.
בקערה של מערבל לעמוד להתאים עם מצורף משוט, להכות יחד 8 כפות (1 מקל) חמאה וסוכר עד אור ושמנת.
מוסיפים את הביצה, פועם עד רק בשילוב, ואז מוסיפים את פירה, חלב, שמרים מומסים, וניל עד לשלב מלא. מערבבים לאט בתערובת הקמח עד שהבצק הרך נוצר. לעצב בצק לכדור ולמקם בקערה משומנת גדולה. מכסים בניילון נצמד ונותנים לעלייה במקרר. הבצק צריך להכפיל את גודלו בן לילה.
אגרוף בצק למטה ללוש קלות על משטח מקומח בנדיבות.
מרדדים את הבצק כך שהוא מתאים צלחת אפייה משומנת 13 על ידי 9 על ידי 2 אינץ'.
מניחים את הבצק בצלחת, ולאחר מכן לכסות במגבת קלה ולהגדיר במקום חם לעלות עד הוכפל בגודל, על 1 שעה.
הזז את מתלה התנור למרכז וחימם מראש את התנור ל-375 ° F.
מוסיפים 4 כפות הנותרים חמאה, סוכר חום, וקינמון, לקערה של מעבד מזון. דופק עד משולב היטב. באמצעות האצבע המורה שלך, לתקוע חורים עמוקים באופן שווה על פני השטח של העוגה. לסובב את האצבע כדי להרחיב את החור כדי ליצור בארות לציפוי. למלא כל חור עם ציפוי קינמון וסוכר.
אופים עד הזהב על גבי ועשה באמצע, על 30 עד 35 דקות.