עוגת סוכר מייפל
פאי מייפל סוכר נטול גלוטן,, מזון ידידותי, צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 349 קלוריות. אם יש לך אגוזי מלך, סוכר חום, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו קינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו מייפל דלעת עוגת גבינה מיני עם סוכר חום מייפל קצפת, בטטות נופך עם סירופ מייפל Blis ו מייפל-סוכר Streusel, ו בטטות נופך עם סירופ מייפל Blis ו מייפל-סוכר Streusel (מתכונים דומים).
הוראות
סדר מתלה תנור במצב בינוני העליון עם גיליון אפייה כבד. מחממים תנור ל 218°.
על משטח מקומח קלות באמצעות מערוך מקומח קלות, לגלגל בצק לסיבוב 13 אינץ'. מתאים לצלחת פאי 9 אינץ'. קצה לקצץ, עוזב 1/2 אינץ ' overhang, ואז לקפל מעל ו crimp דקורטיבי. פגז צ ' יל 30 דקות.
לפזר אגוזי מלך בקליפה. בקערה בינונית, לטאטא יחד ביצים, סירופ מייפל, חמאה, וניל, סוכר חום, ומלח.
יוצקים תערובת לתוך קליפת עוגה על אגוזים.
מעבירים פאי לתבנית אפייה ואופים 10 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350° F ואופים עד הקרום הוא זהוב והמרכז מוגדר רק, 25 עד 30 דקות יותר.
להעביר פאי מתלה מגניב לפחות 10 דקות לפני חיתוך.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.