עוגת סוכר פלמית
עוגת סוכר פלמית עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 348 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך שמרים, ביצים, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פילה בסגנון פלמי, תבשיל בשר פלמי, ו תבשיל בשר פלמי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את החלב עם השמרים. לנפות את הקמח עם הסוכר, קינמון ומלח לקערה בינונית. הפוך באר במרכז תערובת הקמח ולהוסיף את תערובת החלב, ביצה וחמאה. באמצעות האצבעות שלך, בהדרגה לעבוד את הקמח לתוך החומרים בבאר. ללוש את הבצק עד המאפה מגיע יחד. ללטף את המאפה לכדור ולהעביר אותו לקערה בינונית משומנת קלות. מכסים בניילון נצמד ונותנים למאפה לעלות במקום חם עד שהוא הוכפל בתפזורת, בערך 1 שעה.
על משטח עבודה מקומח קלות, לרדד את הבצק לסיבוב 12 אינץ 'בעובי של 1/4 אינץ'. להתאים את המאפה למחבת טארט 10 אינץ ' עם תחתית נשלפת לקצץ את הבליטה. מכסים את פגז טארט עם ניילון לעטוף ולתת לעלות במקום חם במשך 10 עד 20 דקות לפני המילוי.
בקערה בינונית, מערבבים את הקרם עם הביצים והוניל.
לטאטא בסוכר חום וחמאה עד חלקה.
יוצקים את המילוי לתוך פגז טארט ואופים במשך 10 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 ולאפות את הטארט במשך כ 20 דקות יותר, או עד פודינג מוגדר לחלוטין.
העברה למתלה כדי מגניב. מנפים את הסוכר של הממתק מעל הטארט ומגישים חם או בטמפרטורת החדר. להעביר את פירות יער וקצפת ליד השולחן.