עוגת סוכר שרוף II
עוגת סוכר שרופה II עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 265 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 72 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך תמצית vanillan, חמאה, קמח עוגה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . עם כפית ציון של 19% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו עוגת סוכר שרופה, עוגת סוכר שרופה, ו עוגת קצפת סוכר שרופה (מתכונים דומים).
הוראות
הכן סוכר שרוף על ידי הצבת 1/2 סוכר לבן למחבת כבדה על חום גבוה בינוני, תוך ערבוב כל הזמן עם כף עץ כמו סוכר נמס. כאשר הוא הופך להיות חום כהה מאוד, להסיר מן החום, להוסיף מים חמים לאט מאוד ומערבבים עד מומס. להפריש להתקרר.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות F). קו שני 9 אינץ ' מחבתות אפייה עגולות עם נייר קלף.
לנפות את הקמח, אבקת אפייה ומלח יחד שלוש פעמים.
שמנת החמאה או מרגרינה עם הנותרים 1 1/4 כוסות סוכר לבן עד אור ורך.
מוסיפים את הביצים 1 בכל פעם, מכים ביסודיות אחרי כל אחד. מערבבים את וניל ואת תערובת סירופ סוכר שרוף.
מוסיפים את החומרים יבשים וחלב לסירוגין לתערובת מוקרם. הכה עד חלקה.
יוצקים הבלילה לתוך המחבתות מוכנות.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 25 עד 30 דקות.