עוגת סיביל שוקולד
אם יש לכם סוכר, פצפוצי שוקולד, ביצים וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותם. מתכונים דומים: עוגת סיביל שוקולד, עוגת קוקוס הפוכה של סיביל הנקוק, ו הלחם הררי של סבתא סיביל.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. גריז וקמח 13 על 9 על ידי מחבת 2 אינץ'.
עבור העוגה: באמצעות מיקסר חשמלי, חמאת שמנת וסוכר יחד עד אור ורך.
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. לנפות קמח, אבקת אפייה, ומלח יחד בקערה אחרת.
הוסף לתערובת מוקצפת, ממשיך להכות.
מוסיפים סירופ וניל ושוקולד לבלילה ומערבבים היטב.
יוצקים למחבת מוכנה ואופים במשך 25 עד 30 דקות. רגע לפני העוגה נעשה, להכין ציפוי.
עבור הזיגוג: לשים חמאה, שוקולד צ ' יפס, סוכר וחלב התאדה בסיר על חום בינוני ולהביא לרתיחה. ערבוב מרכיבים יחד, להרתיח במשך 2 עד 3 דקות.
הסר מהחום ומערבבים וניל ואגוזים.