קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

עוגת סיר העוף של סבתא עודכנה

עוגת סיר העוף של סבתא עודכנה
פשטידת העוף של סבתא מעודכנת עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 415 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך בצק עלים, ביצה, 2 כף. רוטב איטלקי פיקנטי קראפט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב בצק עלים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאפה פאף אגס חמוציות כקינוח. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מבשלים ומערבבים עוף ברוטב מחבת גדולה על חום בינוני 5 דקות. או עד שנסיים. מערבבים ירקות ומרק. כפית לתוך 9 אינץ ' צלחת אפייה מרובע מרוסס עם ספריי בישול; העליון עם VELVEETA.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גבינת Velveetaגבינת Velveeta
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
לפתוח גיליון מאפה; מקום על תערובת עוף. מקפלים מתחת לקצוות של מאפה; לחץ על גבי צלחת אפייה לאטום.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
מברשת עם ביצה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
5
חותכים כמה חריצים במאפה כדי לאפשר קיטור לברוח.
6
מניחים צלחת על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
אופים 30 דקות. או עד הקרום הוא חום זהוב עמוק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
בואו לעמוד 5 דקות. לפני ההגשה.