עוגת סיר חימום חורף
עוגת סיר חימום חורף עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 184 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה מושלם עבור חורף. אם יש לכם קרום עוגה, עלי טימין, זרעי שומשום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חלמון הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 218°. להכין קרום עוגה כפי שהורה על חבילה עבור פאי שני קרום באמצעות מחבת פאי זכוכית 9 אינץ'.
במחבת nonstick גדולה, לבשל בשר ובצל על אש בינונית גבוהה במשך 4 עד 6 דקות או עד בשר משחימים, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים תפוחי אדמה, גזר, אפונה ופטריות.
בקערה קטנה, לשלב רוטב, קורנפלור, טימין, מלח ופלפל; לערבב היטב. מערבבים לתוך תערובת בשר; לבשל עד מחומם היטב.
יוצקים תערובת למחבת מצופה קרום. למעלה עם קרום שני; חותם קצוות וחליל.
חותכים חריצים קטנים בכמה מקומות בקרום העליון.
בקערה קטנה אחרת, לשלב חלמון ביצה ומים; להתמזג היטב.
מברשת קרום העליון עם תערובת ביצה; מפזרים זרעי שומשום.
אופים ב 218°. במשך 30 עד 40 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב ומילוי הוא מבעבע. כיסוי קצה הקרום עם רצועות של רדיד לאחר הראשון 15 עד 20 דקות של אפייה כדי למנוע השחמה מוגזמת. מגניב 10 דקות לפני ההגשה.