עוגת סנדוויץ ' אננס ודובדבן הפוכה
המתכון אננס & דובדבן הפוך עוגת סנדוויץ ' יכול להתבצע בערך 1 שעה ו -30 דקות. מתאים ל-10 מנות. יש קינוח זה 580 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן למנה. 206 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם ביצים, גלגלית זהב סוכר, טבעות אננס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. מתכונים דומים: עוגת אננס בגריל שתויה עם דובדבנים הפוכה, ללא גלוטן אננס דובדבן הפוך Dump עוגה, ו עוגת אננס הפוכה.
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
גריז 2 x 20 ס " מ פחי עוגה עגולים בסיסים וצדדים קו עם קלף אפייה. פיזור 2 כפות סוכר גלגלית בבסיס של אחד הפחים.
מסננים את האננס מעל קערה כדי לתפוס את המיצים. מדוד 100 מ " ל של מיץ לקערת ערבוב גדולה. לטפוח יבש 3 טבעות אננס עם נייר מטבח וחצייה אופקית. מסדרים את הפח מסוכר, ולאחר מכן מוסיפים את הדובדבנים glac.
מוסיפים את החמאה המומסת, הסוכר, הקמח, אבקת האפייה, הוניל והביצים למיץ האננס, ומכים בקצף חשמלי עד לקבלת חלקה. מחלקים את התערובת באופן שווה בין פחיות זה צריך להיות נוזלי מספיק כדי לשפוך על האננס כדי לכסות.
אופים במשך 30 דקות או עד שיפוד דקר באמצע יוצא נקי. השאירו 5 דקות, ולאחר מכן לכבות את העוגות על מתלה חוט (אננס בצד למעלה), לקלף את הקלף מגניב.
מורחים את הריבה על ספוג מקורר ללא אננס.
להקציף את השמנת, סוכר ווניל עד עבה, ואז כפית על הריבה. בעדינות לשבת ספוג אננס על גבי, ואבק עם קצת סוכר הדובדבן. הכי טוב לאכול תוך 48 שעות.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "