עוגת ספגטי III
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ספגטי פאי III. מתאים ל-7 ועלויות 2 מנות.22 $למנה. מנה אחת מכילה 625 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. אם יש לך רוטב פסטה, ספגטי, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. . מתכונים דומים: Spaghetti Junction: The $4 Spaghetti That Tasts Almost as The $24 Spaghetti From Roy Choi ' S ' L. A. Son, ארוחת ערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות), ו ספגטי Aglio, אולי E פפרונצ'ינו (ספגטי עם שום, שמן זית & פלפלים צ' ילי).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
במחבת מעל חום בינוני, חום בשר בקר טחון.
לנקז ולהתפורר. שים בשר בקר מתפורר במחבת. מערבבים במלח, פלפל, אבקת שום, פלפל ורוטב פסטה. מביאים לרתיחה; להפחית את החום ומבשלים במשך 20 דקות.
בקערה קטנה לשלב שמנת חמוצה, בצל ירוק וגבינת שמנת ולהניח בצד. מעיל 9x13 אינץ צלחת אפייה עם ספריי בישול ולהוסיף את הספגטי מבושל.
מורחים את תערובת גבינת שמנת על זה, מוסיפים את תערובת הבשר ומפזרים גבינת צ ' דר.
לכסות ולאפות במשך 25 דקות. לחשוף ולאפות במשך 5 דקות נוספות עד הגבינה הוא מבעבע.