עוגת ספוג חלב
פשטידת חלב-חמאה היא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 89 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, סוכר, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. מתכונים דומים: [] שום בגריל וסלט עוף בחמאה עם רוטב טחינה, וופלים בחמאה עם פודינג עוף מטוגן בחמאה, ו פנקייק החמאה Fluffiest עם רוטב חמאה.
הוראות
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות עם פינים מתגלגלים מקורנים קלות לסיבוב 12 אינץ 'ולהתאים לצלחת עוגה 9 אינץ'. קצה לקצץ, עוזב 1/2 אינץ ' אוברנג. מקפלים overhang תחת לחץ קלות נגד השפה של צלחת עוגה, ואז crimp דקורטיבי. דקירות קלות בכל מקום עם מזלג. צמרמורת עד המשרד, לפחות 30 דקות (או להקפיא 10 דקות).
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע.
פגז קו עם רדיד ולמלא עם משקולות עוגה.
אופים עד בצד מוגדר קצה הוא זהב חיוור, על 20 דקות. בזהירות להסיר משקולות רדיד ואופים פגז עד הזהב בכל רחבי, 10 עד 15 דקות יותר.
להקציף יחד מילוי מרכיבים ויוצקים לתוך הקליפה.
אופים עד סט אבל עדיין מעט מתנדנד במרכז, כ 45 דקות. מגניב לגמרי, בערך 1/2 שעות.
מבשלים מולסה, סוכר, ביצים, קמח ומלח בסיר 3-3 1/2 ליטר מעל חום בינוני, מטאטא כל הזמן, עד שהוא מתחיל להתבשל ומתעבה. ממיסים סודה לשתייה במים חמים, ולאחר מכן לטאטא לתוך תערובת מולסה (זה יהיה בועה למעלה).
יוצקים מעל שכבת חלב חמאה מקורר, מתפשט באופן שווה. מגניב עד סט, כ -30 דקות.
עוגה יכולה להתבצע 1 יום קדימה ומקורר.