עוגת ספוג חלב חם של די
צריך קינוח צמחוני? עוגת ספוג החלב החם של די יכולה להיות מתכון אדיר לנסות. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 236 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם אבקת אפייה, חמאה, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 17%. נסו עוגת חלב חמה עם ציפוי קוקוס צלוי + וידאו (עוגת דייזי עצלנית), עוגת ספוג חלב חם השני, ו עוגת ספוג חלב חם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). גריז אחד גדול כיכר פאן או אחד 10 אינץ צינור פאן.
בסיר על אש בינונית-נמוכה החלב והחמאה. לא להרתיח.
בקערה גדולה מקציפים את הביצים עד לקבלת צבע בהיר. מוסיפים בהדרגה את הסוכר לביצים ואז מערבבים פנימה את הקמח ואבקת האפייה. מערבבים פנימה את החלב החם והחמאה. מקציפים רק עד לאיחוד. מערבבים פנימה את הווניל.
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 45 עד 50 דקות.
תן לעוגה להתקרר בתבנית למשך 10 דקות.
מוציאים עוגה מהתבנית ומצננים על רשת.