עוגת ספוג טרי משמש-דבש (בסגנון רוסי) עשויה להיות רק המתכון המזרח-אירופי שאתה מחפש. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 283 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -6 גרם שומן כל אחת. תמורת 64 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש אגוזי מלך, אבקת אפייה, קמח וחמאה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 יגידו שהוא הגיע למקום. זה עובד היטב כקינוח. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 29% . הציון הזה גרוע למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת ספוג משמש-דבש טרי (בסגנון רוסי) , עוגת ספוג שוקולד עם פירות טריים ועוגת דבש רוסי .
הוראות
1
מחממים תנור ל-300 מעלות צלזיוס (150 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית עוגה בגודל 9 אינץ' בחמאה ומפדרים בפירורי לחם; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1/4 פאונד פטריות מורל
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
ממיסים חמאה בסיר קטן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד פטריות מורל
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את המשמשים הפרוסים, ומזלפים דבש. מכסים ומבשלים בעדינות עד שהמשמשים מתרככים, ואז מניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
4
בינתיים מקציפים במיקסר חשמלי את החלבונים לקצף רך. יוצקים לאט סוכר תוך כדי המשך הקצפה לשיאים נוקשים; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5
מקציפים את החלמונים במהירות נמוכה כמה שניות עד שהם מסמיכים מעט. יוצקים לאט סוכר תוך כדי המשך הקצפה עד להסמכה וצבע בהיר. מקציפים חלב, ואז מנפים יחד קמח עם אבקת אפייה, ומקפלים לחלמונים יחד עם תערובת המשמשים הצוננת, אגוזי מלך וחלבוני ביצה עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זנים של פטריות
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ליקוריץ צהוב וירוק
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
6
יוצקים לתבנית מוכנה, ואופים באמצע או בתחתית התנור שחומם מראש עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי, כ-50 דקות. משחררים את העוגה על ידי הפעלת סכין מסביב לשולי התבנית. הופכים את העוגה לצלחת, ואז מניחים צלחת נוספת על תחתית העוגה, והופכים צד ימין למעלה; מצננים לחלוטין לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
חבלי שוש טוויסט שחור
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך