עוגת ספוג טרי משמש-דבש (בסגנון רוסי)
עוגת ספוג טרי משמש-דבש (בסגנון רוסי) עשויה להיות רק המתכון המזרח-אירופי שאתה מחפש. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 283 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -6 גרם שומן כל אחת. תמורת 64 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש אגוזי מלך, אבקת אפייה, קמח וחמאה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 יגידו שהוא הגיע למקום. זה עובד היטב כקינוח. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 29% . הציון הזה גרוע למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת ספוג משמש-דבש טרי (בסגנון רוסי) , עוגת ספוג שוקולד עם פירות טריים ועוגת דבש רוסי .
הוראות
מחממים תנור ל-300 מעלות צלזיוס (150 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית עוגה בגודל 9 אינץ' בחמאה ומפדרים בפירורי לחם; לְהַפְרִישׁ.
ממיסים חמאה בסיר קטן על אש בינונית.
מוסיפים את המשמשים הפרוסים, ומזלפים דבש. מכסים ומבשלים בעדינות עד שהמשמשים מתרככים, ואז מניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
בינתיים מקציפים במיקסר חשמלי את החלבונים לקצף רך. יוצקים לאט סוכר תוך כדי המשך הקצפה לשיאים נוקשים; לְהַפְרִישׁ.
מקציפים את החלמונים במהירות נמוכה כמה שניות עד שהם מסמיכים מעט. יוצקים לאט סוכר תוך כדי המשך הקצפה עד להסמכה וצבע בהיר. מקציפים חלב, ואז מנפים יחד קמח עם אבקת אפייה, ומקפלים לחלמונים יחד עם תערובת המשמשים הצוננת, אגוזי מלך וחלבוני ביצה עד לאיחוד.
יוצקים לתבנית מוכנה, ואופים באמצע או בתחתית התנור שחומם מראש עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי, כ-50 דקות. משחררים את העוגה על ידי הפעלת סכין מסביב לשולי התבנית. הופכים את העוגה לצלחת, ואז מניחים צלחת נוספת על תחתית העוגה, והופכים צד ימין למעלה; מצננים לחלוטין לפני ההגשה.