עוגת ספוג כתום
עוגת ספוג כתום הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 213 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מיץ תפוזים, גרידת תפוזים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 25% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגת ספוג כתום עם קרם בווארי כתום, עוגת ספוג כתום, ו עוגת ספוג כתום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). שמן וקמח מחבת עגולה 19 אינץ'.
להפריד את הביצים בזמן קר, ואז להביא לטמפרטורת החדר.
מקציפים חלמונים, סוכר וקליפה כתומה מגוררת עד אור ורך.
מערבבים קמח ואבקת אפייה יחד. לסירוגין להוסיף תערובת קמח ומיץ תפוזים לתערובת חלמון הביצה.
בקערה נפרדת גדולה ונקייה, עם מקציף נקי או מקציפים, להכות חלבונים ביצה פסגות נוקשות, לקפל לתוך הבלילה.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה ואופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 50 עד 60 דקות.